Preventivni dogodek ob tednu boja proti raku v Planetu Tuš Celje

V tednu boja proti raku, ki letos poteka od 6. do 12. marca, bodo strokovnjaki iz Območne enote Celje Nacionalnega inštituta za javno zdravje v sodelovanju z Društvom za boj proti raku regije Celje pripravili informativno-svetovalni dogodek.
Letos poteka pod sloganom »Slovenija pred novimi presejalnimi programi za raka.«
Na stojnici na osrednjem prostoru Planeta Tuš Celje bodo zdravstveni strokovnjaki dne, 7.3. 2023, med 10. in 14. uro in dne 8.3. med 9. in 11. uro zainteresirane seznanjali s samopregledovanjem dojk in mod ter spodbujali obiskovalce, da se odzovejo na povabila v državne presejalne programe DORA, ZORA in SVIT.
Program DORA je državni presejalni program za zgodnje odkrivanje raka na dojki in je namenjen ženskam med 50. in 69. letom starosti. ZORA je državni presejalni program za zgodnje odkrivanje raka na materničnem vratu, namenjen ženskam med 20. in 64. letom starosti. SVIT je državni presejalni program za preprečevanje in zgodnje odkrivanje predrakavih sprememb in raka na debelem črevesu in danki in je namenjen moškim in ženskam med 50. in 74. letom starosti.
Prijazno vabljeni.

< Nazaj

Ostale novice

  • Dragi, obiskovalci, lepo vabljeni, vsak dan med 2. oktobrom in 7. oktobrom v Planet Tuš. Za naše najmlajše obiskovalce smo pripravili ZABAVNE URICE med 16.00 in 18.00 uro.   Se vidimo, Planet Tuš

  • 13

    Vikend MEGA popustov in zabave je za nami. Naš Planet vas je obiskalo preko 30.000. Ste bili tudi vi z nami? Morda se najdete na kateri od fotografij. Se vidimo spet ob naslednji priložnosti.

  • FINALNO ČIŠČENJE v spletni trgovini Mana in v vseh fizičnih trgovinah Mana po Sloveniji! Izkoristi zadnjo priložnost za nakupovanje oblačil za vso družino po NORO NIZKIH CENAH! Izkoristi 70% POPUST na VSA OBLAČILA s sezonskega popusta! Pohiti v najbližjo Mana trgovino ali obišči www.mana.eu in osveži garderobo celotne družine z novimi MANA oblačili! Akcija traja od 18. 9. do 30. 9. 2023