NOVO :: Razstava likovnih del “Vsaka kaplijca vode šteje”

“Vsaka kapljica vode šteje”, je naslov 15. natečaja Cinkarne Celje za osnovne in srednje šole.
Na osrednjem prosotru Planeta Tuš Celje smo na ogled postavili likovna dela nagrajenih avtorjev v kategorijah osnovnih, srednjih šol in šol s prilagojenim programom na Celjskem.
Cinkarna Celje že več let izvaja aktivnosti, s katerimi zmanjšuje količino porabljene vode za svojo proizvodnjo. S projektom čiščenja odpadne vode iz Komunalne čistilne naprave Tremerje cilja na popolno nadomestilo za svežo vodo iz reke Hudinje.
Pomen vode za obstoj vseh živih bitij je bil rdeča nit 15. natečaja za osnovne in srednje šole v regiji, z naslovom “Vsaka kapljica šteje”. V jubilejnem natečaju je sodelovalo rekordnih 46 šol in 1700 šolarjev.
Prijazno vabljeni na ogled nagrajenih likovnih del v Planet Tuš Celje.

< Nazaj

Ostale novice

  • Dragi, obiskovalci, lepo vabljeni, vsak dan med 2. oktobrom in 7. oktobrom v Planet Tuš. Za naše najmlajše obiskovalce smo pripravili ZABAVNE URICE med 16.00 in 18.00 uro.   Se vidimo, Planet Tuš

  • 13

    Vikend MEGA popustov in zabave je za nami. Naš Planet vas je obiskalo preko 30.000. Ste bili tudi vi z nami? Morda se najdete na kateri od fotografij. Se vidimo spet ob naslednji priložnosti.

  • FINALNO ČIŠČENJE v spletni trgovini Mana in v vseh fizičnih trgovinah Mana po Sloveniji! Izkoristi zadnjo priložnost za nakupovanje oblačil za vso družino po NORO NIZKIH CENAH! Izkoristi 70% POPUST na VSA OBLAČILA s sezonskega popusta! Pohiti v najbližjo Mana trgovino ali obišči www.mana.eu in osveži garderobo celotne družine z novimi MANA oblačili! Akcija traja od 18. 9. do 30. 9. 2023