Kam med počitnicami?

Ne veste kam med počitnicami? Vabimo vas na zabavo v Planet Tuš Celje.

Kino Cineplexx Slovenija je več kot odlična ideja, prej ali potem pa zavijte še v Magic Games kotiček, kjer vas pričakuje velika izbira različnih igralno-zabavnih avtomatov.

Oblazinjeno otroško igrišče v prvem nadstropju Planeta je pravi raj za naše najmlajše obiskovalce, v kraljestvu Zlatoroga bodo srečali nekaj tipičnih prebivalcev slovenskega gozda in visokogorja.
Okrepčate in posladkate pa se lahko v katerem izmed gostinskih lokalov: DE LA CREME, FABRIKA SHOP, AMBIENT CAFFE&WINE, HOF ŠTEF, ki so poskrbeli za osvežujočo poletno ponudbo.
Prepustite se nakupovanju in zabavi v Planetu Tuš Celje.

< Nazaj

Ostale novice

  • Dragi, obiskovalci, lepo vabljeni, vsak dan med 2. oktobrom in 7. oktobrom v Planet Tuš. Za naše najmlajše obiskovalce smo pripravili ZABAVNE URICE med 16.00 in 18.00 uro.   Se vidimo, Planet Tuš

  • 13

    Vikend MEGA popustov in zabave je za nami. Naš Planet vas je obiskalo preko 30.000. Ste bili tudi vi z nami? Morda se najdete na kateri od fotografij. Se vidimo spet ob naslednji priložnosti.

  • FINALNO ČIŠČENJE v spletni trgovini Mana in v vseh fizičnih trgovinah Mana po Sloveniji! Izkoristi zadnjo priložnost za nakupovanje oblačil za vso družino po NORO NIZKIH CENAH! Izkoristi 70% POPUST na VSA OBLAČILA s sezonskega popusta! Pohiti v najbližjo Mana trgovino ali obišči www.mana.eu in osveži garderobo celotne družine z novimi MANA oblačili! Akcija traja od 18. 9. do 30. 9. 2023