Izkoristi 30% POPUST na VSE KOPALKE IN KOPALNE HLAČE

Potrebuješ nove kopalke za poletne dogodivščine? Potem nikar ne spreglej naše super akcije na kopalke in kopalne hlače za vso družino!

Izkoristi 30% POPUST na VSE KOPALKE IN KOPALNE HLAČE!

Ne čakaj in se opremi s popolnimi kopalkami za nepozabno poletje! Nakupuješ lahko na spletu ali v fizičnih trgovinah po vsej Sloveniji.

Akcija traja od 20. 7. do 31. 7. 2023.

Še vedno pa traja tudi do 50% SEZONSKI POPUST, kjer lahko nakupuješ po neverjetno nizkih cenah oblačila kolekcije pomlad-poletje.

< Nazaj

Ostale novice

  • Dragi, obiskovalci, lepo vabljeni, vsak dan med 2. oktobrom in 7. oktobrom v Planet Tuš. Za naše najmlajše obiskovalce smo pripravili ZABAVNE URICE med 16.00 in 18.00 uro.   Se vidimo, Planet Tuš

  • 13

    Vikend MEGA popustov in zabave je za nami. Naš Planet vas je obiskalo preko 30.000. Ste bili tudi vi z nami? Morda se najdete na kateri od fotografij. Se vidimo spet ob naslednji priložnosti.

  • FINALNO ČIŠČENJE v spletni trgovini Mana in v vseh fizičnih trgovinah Mana po Sloveniji! Izkoristi zadnjo priložnost za nakupovanje oblačil za vso družino po NORO NIZKIH CENAH! Izkoristi 70% POPUST na VSA OBLAČILA s sezonskega popusta! Pohiti v najbližjo Mana trgovino ali obišči www.mana.eu in osveži garderobo celotne družine z novimi MANA oblačili! Akcija traja od 18. 9. do 30. 9. 2023