HOLODECK VESOLJSKA POSTAJA: Ste pripravljeni na novo dimenzijo zabave? Obiščite novo igralnico v Planetu Tuš Celje!

VESOLJSKA POSTAJA HOLODECK
Igralnica je namenjena organizirani zabavi ali praznovanju rojstnega dne in sicer za otroke v starostni skupini od 3 do 8 let. Vsak četrtek med 17h in 20h uro bodo v igralnici potekale “vesele urice”, ko bo možen vstop tudi brez predhodne rezervacije.
Opis “Vesoljske postaje HOLODECK”:
Z igro in tehnologijo do znanja in najboljše zabave!
Zabavna, poučna, coolska, kreativna, drugačna, razigrana, nenavadna, intergalaktična doživetja v Holodeck vesoljski postaji.
Vabljeni na razigrano potovanje v Holodeck vesoljski postaji, ki vas popelje v 5 tematsko obarvanih galaktičnih avantur.
Naj se zabava prične!
Informacije in rezervacije:

< Nazaj

Ostale novice

  • Dragi obiskovalci! Obiščite prodajalne v Planetu Tuš Celje in preverite zares super ugodne poletne cene in ujemite val mega sezonskih popustov. Potrebujete nova oblačila, obutev, kopalke, modne dodatke, športno opremo, potovalne kovčke…? Vse to in še več po izjemno ugodnih cenah. Prevetrite svojo poletno garderobo in jo obogatite z novimi … Več

  • V trgovinah Champion začenjamo z akcijo otroških kompletov. Kompleti so znižani -20%, člani Champion kluba pa imajo še dodatnih 5 % popusta. Akcija poteka do 31.8.2022. Lepo vabljeni!

  • Vsak TOREK je dan za kino v Cineplexx Slovenija, v Planetu Tuš Celje, ko si lahko ogledate najboljše filmske uspešnice po posebno ugodni ceni. Ne spreglejte tudi predpremiere Minioni: Grujev vzpon od 30. 7. do 3. 8. 2022. V soboto, 30. 7., od 15.00 do 18.00 vas bo v avli … Več