DEFIBRILATOR V PLANETU TUŠ CELJE

Na steni pred vhodom v trgovino DECATHLON je nameščen prenosni avtomatski eksterni defibrilator (AED).
Prenosna elektronska naprava je sposobna zaznati zastoj srca pri človeku. S pomočjo električnega sunka lahko srce ponovno požene in s tem reši življenje. Uporaba AED je varna in enostavna, uporablja ga lahko prav vsak, saj z jasnimi govornimi navodili vodi skozi celoten postopek oživljanja.
V kolikor opazite poškodovanca, ali sami potrebujete pomoč, nemudoma glasno pokličite na pomoč oz. javite nezgodo na informacije pri trafiki (v pritličju) ali pa se obrnite na našo varnostno službo Sintal, tel. št. 070 550 391.

< Nazaj

Ostale novice

  • Dragi, obiskovalci, lepo vabljeni, vsak dan med 2. oktobrom in 7. oktobrom v Planet Tuš. Za naše najmlajše obiskovalce smo pripravili ZABAVNE URICE med 16.00 in 18.00 uro.   Se vidimo, Planet Tuš

  • 13

    Vikend MEGA popustov in zabave je za nami. Naš Planet vas je obiskalo preko 30.000. Ste bili tudi vi z nami? Morda se najdete na kateri od fotografij. Se vidimo spet ob naslednji priložnosti.

  • FINALNO ČIŠČENJE v spletni trgovini Mana in v vseh fizičnih trgovinah Mana po Sloveniji! Izkoristi zadnjo priložnost za nakupovanje oblačil za vso družino po NORO NIZKIH CENAH! Izkoristi 70% POPUST na VSA OBLAČILA s sezonskega popusta! Pohiti v najbližjo Mana trgovino ali obišči www.mana.eu in osveži garderobo celotne družine z novimi MANA oblačili! Akcija traja od 18. 9. do 30. 9. 2023