Office&More Vroči poletni popust: -30% NA VSE

Office&More vam za prijeten vstop v čas počitnic in dopustov podarja popust -30% na vse!

Zdaj prihranite pri nakupu ženskih torbic odličnih znamk Guess, Liu Jo, Tommy Hilfiger, Desigual, Calvin Klein in drugih, pa pri izbiri ženskih in moških denarnic, potovalnih torb in dodatkov, na otroške igrače, skodelice, nogavice … Popust velja tudi na celotno ponudbo šolskih torb in nahrbtnikov, peresnic in šolskih potrebščin. Privoščite si poletni nakupovalni izlet v Office&More.

Akcija velja od 1. 8. 2023 do 8. 8. 2023. Popust ne velja na kovčke, nove kolekcije znamk ženskih torbic za jesen 2023, segment pisarne, določene šolske zvezke, delovne zvezke, učbenike in učne pripomočke ter mega cene, kavo in čokolado.

Popusti se ne seštevajo in se obračunajo pri plačilu.

< Nazaj

Ostale novice

  • Dragi, obiskovalci, lepo vabljeni, vsak dan med 2. oktobrom in 7. oktobrom v Planet Tuš. Za naše najmlajše obiskovalce smo pripravili ZABAVNE URICE med 16.00 in 18.00 uro.   Se vidimo, Planet Tuš

  • 13

    Vikend MEGA popustov in zabave je za nami. Naš Planet vas je obiskalo preko 30.000. Ste bili tudi vi z nami? Morda se najdete na kateri od fotografij. Se vidimo spet ob naslednji priložnosti.

  • FINALNO ČIŠČENJE v spletni trgovini Mana in v vseh fizičnih trgovinah Mana po Sloveniji! Izkoristi zadnjo priložnost za nakupovanje oblačil za vso družino po NORO NIZKIH CENAH! Izkoristi 70% POPUST na VSA OBLAČILA s sezonskega popusta! Pohiti v najbližjo Mana trgovino ali obišči www.mana.eu in osveži garderobo celotne družine z novimi MANA oblačili! Akcija traja od 18. 9. do 30. 9. 2023