SLAŠČIČARNA DE LA CREME

O SLAŠČIČARNI IN KAVARNI

Že več kot desetletje z De la Crême slaščicami vsak dan osrečujejo male in velike sladkosnede. Od slastnih kremnih rezin, kar 20 različnih sladolednih okusov, rahlih in kot oblak mehkih panakot, prelestnih krem, prefinjenih makronov ali naše z zlato medaljo nagrajene poročne torte - v vsako od njih smo z enako mero strasti ročno vtkali vse svoje slaščičarsko znanje, navdih in ljubezen. Zato je vsaka od njih edinstvena. Kot ste to vi.

Naj bo vaš osebni praznik ali čisto navaden dan, prepričani smo, da je v bogati in raznoliki ponudbi De la Crême slaščic zagotovo tudi vaša najljubša. 

DELOVNI ČAS:


Od ponedeljka do četrtka - od 8:00 do 20:00

Petek in sobota - od 8:00 do 21:00 

Nedelja - od 8:00 do 13:00

(V času zime od 8:00 do 18:00) 

PONUDBA

Začnite dan zdravo ob naravnem soku, aromatični kavi ali čaju po izbiri v spremljavi s hrustljavo zapečenim rogljičkom.  

Poleg izbrane ponudbe sokov, gaziranih pijač, piv, žganih pijač in vin  lahko izbirate med kavami različnih okusov, z različnimi dodatki. Naše vitrine krasijo skrbno izdelane slaščice, pecivo in pekovski izdelki. Skozi vse leto pripravljamo razne variacije okusov sladoleda in kup. Prav tako z veseljem sprejmemo naročila za torte, peciva in rezine po vaših željah za posebne priložnosti.

NAROČILO TORT

S slaščicami De la Crême se lahko posladkaš vsak dan v tednu v naših kavarnah in slaščičarnah v Planetu Tuš Celje, Maribor in Kranj.

Z veseljem ti bomo osebno ali po telefonu ustregli pri naročilu torte in ostalih De la Crême slaščic.

Svoje sladko naročilo nam lahko zaupaš po telefonu na 059 73 3717, od ponedeljka do petka med 9.00 in 14.00 uro in ob sobotah med 8.00 in 12.00 uro, ali pošlješ na elektronski naslov:
narocila.torte@tus.si

Da bo odločitev lažja, te vabimo, da si našo slastno catering ponudbo ogledaš v galeriji De la Crême dobrot. Z veseljem pa bomo skupaj s tabo načrt za pogostitev na tvojem dogodku izdelali tudi osebno.

CATERING

Po dobrem vzdušju, prešerni družbi in slastni hrani se pozna vsak dober dogodek.

In kjer se druži domača in tuja smetana, nikoli ne manjkajo De la Crême dobrote.V naši desetletni tradiciji pogostitev smo številnim podjetjem in gurmanom s slastnimi De la Crême dobrotami pomagali obeležiti velike priložnosti.V bogati in raznoliki De la Crême catering ponudbi so zagotovo tudi takšne dobrote, po katerih se bodo še dolga leta z veseljem spominjali tvojega dogodka. Mi pa se bomo potrudili, da tvoje goste na pikniku, sprejemu, obletnici, banketu, poslovnem srečanju, poroki ali osebnem prazniku očaramo tudi z okrasitvijo jedi v tvojih najljubših barvah, z brezhibno postrežbo in drobnimi finesami, ki bodo dogodku vdihnile potrebno svečanost.