Optika Vallis

Optika Vallis je očesni center, ki vam ponuja: celovite očesne preglede, največjo ponudbo leč, korekcijska očala, sončna očala, najugodnejše cene, svetovanje in informiranje, popravilo, servisiranje in prodaja očesnih pripomočkov.

OČESNA AMBULANTA
V sodobno opremljeni okulistični ambulanti strankam nudimo pregled vida z najsodobnejšimi optičnimi napravami, ki so v skladu s predpisi Ministrstva za zdravje. Okulistične preglede v naši optiki opravljata priznani oftalmologinji dr. Naglič in dr. Kokalj, ki vam bosta strokovno in skrbno izmerili očesni pritisk, pregledali očesno ozadje in na podlagi ugotovitev predpisali ustrezno zdravljenje oziroma predpisali očala ali kontaktne leče.

KOREKCIJSKI OKVIRJI
Ponujamo veliko izbiro korekcijskih okvirjev priznanih blagovnih znamk kot so Guess, Fendi, Gucci, Carrera, Hugo Boss, Dior, Jimmy Choo, Max Mara, Max&Co., Polaroid, Tommy Hilfiger in mnogih drugih. Okvirji so narejeni iz visoko kvalitetnih materialov v različnih oblikah in barv. Pri izbiri ustreznega korekcijskega okvirja vam bo z nasveti, dolgoletnimi izkušnjami in novimi tehnikami video izbora pomagala naša strokovna ekipa.

SONČNA OČALA
Moderna sončna očala Gucci, Dior, Celine, Hugo Boss, Jimmy Choo, Tommy Hilfiger, Carrera, Stella MacCartney, Marc Jacobs, Max Mara še nikoli niso bila tako dostopna. V naši ponudbi boste našli širok spekter aktualnih modnih in športnih sončnih očal s UV zaščito, ki zadovoljujejo visoke standarde kvalitete, funkcionalnosti in estetike. Izdelujemo tudi sončna očala z dioptrijo, ki so lahko tudi multifokalna in polaroidna.

KONTAKTNE LEČE
Kontaktne leče so v zadnjih letih postale izjemno priljubljen način korekcije vida saj imajo številne prednosti, hkrati pa so postale cenovno dostopne.
V optiki Vallis nudimo celovit pregled pred prvo uporabo kontaktnih leč. Po pregledu vam bodo naši strokovnjaki predstavili in vas naučili pravilnega vstavljanja, odstranjevanja in čiščenja kontaktnih leč. Glede na vaše želje, življenjski slog in vid vam bomo priporočili vrsto in tip kontaktnih leč.< Nazaj na vse ponudnike

Delovni čas:

Ponedeljek – Sobota: 9:00 – 21:00
Nedelja in prazniki: Zaprto