O Pivnici To Še Spijemo

O NAS

Pivnica To še spijemo se lahko poleg atraktivnega interierja, moderne kadilnice in največjega steklenega hladilnika za pivo pohvali tudi z največjo ponudbo točenih piv v mestu.

Bogato ponudbo različnih piv dopolnjujemo s ponudbo hamburgerjev, spare ribsov in ostalih prigrizkov. "Za na kon'c" smo pripravili tudi posebno ponudbo s slaščicami, o kateri si lahko več preberete tukaj.

Zato je Pivnica To še spijemo odlična izbira tako za tiste, ki jih pesti samo žeja ali si želijo samo manjšega prigrizka, kot tudi za tiste zelo lačne, ki potrebujejo obilen obrok in nekaj za vse sladkosnede.

Prav tako je pri nas odličen prostor za vse ljubitelje dobre glasbe. Glasbeno kuliso bogatimo s koncerti priznanih glasbenikov, kot tudi tistih, ki se še uvlejavljajo. Prirejamo odlične stand up nastope, predstavitve pivovarjev in prenose tekem za vse ljubitelje navijaškega vzdušja. 

Skrivnost odličnega okusa naših točenih piv ni le v široki ponudbi, ampak tudi v načinu točenja piva. Bistvena prednost pivnice je, da pri točenju uporabljamo postopek, pri katerem ne nastaja dodaten CO2.

Za vas smo prostor popestrili s televizijami, na katerih si lahko ogledate različne tekme in poslušate prijetno glasbo. Na voljo je tudi kadilnica, v poletnih mesecih pa poskrbimo za prijetno klimo v prostoru, da je preživljanje vročih poletnih dni lažje. 

Delovni čas

Od ponedeljka do četrtka – od 15:00 do 22:00

Petek in soboto – od 14:00 do 24:00

Nedelja – Od 15:00 do 21:00

Kontakt

Telefon: 070 881 201


Družbena omrežja

Obiskovalci si lahko popoldneve polepšajo tudi z igro namiznega nogometa.