O Pivnici To Še Spijemo

Pivnica – To še spijemo se lahko poleg atraktivnega interierja, moderne kadilnice in največjega steklenega hladilnika za piva pohvali tudi z največjo ponudbo točenih piv v mestu. Bogato ponudbo različnih piv dopolnjujemo s ponudbo hamburgerjev, spare ribsov in ostalih prigrizkov ter sladic. Zato je pivnica odlična izbira tako za tiste, ki jih pesti samo žeja ali si želijo samo prigrizka, kot tudi za tiste zelo lačne, ki potrebujejo obilen obrok. Prav tako, je pri nas odličen prostor za vse ljubitelje rock'n'rolla in dobre glasbe. Glasbeno kuliso bogatimo s koncerti priznanih, kot manj priznanih glasbenikov, ki imajo željo po nastopih. Skrivnost odličnega okusa naših točenih piv ni le v široki ponudbi, ampak predvsem v načinu točenja piva. Bistvena prednost pivnice je, da pri točenju uporabljamo postopek, pri katerem ne nastaja dodaten CO2, ki je glavni dejavnik, da zavre aromo in poln okus piva.

V samem ambientu nam ne manjka hladnega piva iz našega hladilnika, odlične hrane, dobre glasbe, prijazne postrežbe ter sodobne kadilnice. V poletnih mesecih pa poskrbimo tudi za prijetno klimo in
ugodno temperaturo.

Delovni čas

Ponedeljek – četrtek: 15:00-22:00

Petek, sobota: 14:00-24:00

Nedelja: 15:00-22:00

Kontakt

Telefon: 059 733 716

Za vse naše gurmanke in gurmanke, ki si želijo popestriti gurmansko dogajanje, si lahko popoldne s prijatelji polepšajo z igro namiznega nogometa.