PREDNOSTI

Ekskluzivni kuponi
samo za uporabnike Tuš mobilne aplikacije!

V Tuš mobilni aplikaciji uporabniki tedensko prejmete ekskluzivne kupone s popusti in ugodnostmi za nakup priljubljenih izdelkov! Ekskluzivne kupone lahko unovčite od srede do torka v izbranih Tuš trgovinah, ki so označene na kuponu in sicer tako, da kupon na vašem mobilnem telefonu enostavno pokažete pri blagajni.

Tuš klub kartica
in pregled nad Tuš klub računom vedno pri roki!

Osvobodite svojo denarnico številnih kartic! Uporabite svoj telefon kot identifikacijo članstva za koriščenje izjemnih ugodnosti Tuš kluba ter evidentiranje zbranega D*NAR-ja na svojem uporabniškem računu. Imejte v vsakem trenutku vpogled v stanje pridobljenega D*NAR-ja in listo ugodnosti iz članstva v Tuš klubu. Kjerkoli in kadarkoli pa lahko enostavno upravljate s svojim Tuš klub uporabniškim računom, spreminjate uporabniške podatke, urejate nastavitve ter svobodno določate, o čem želite biti obveščeni. Priročno, kajne?

Vsak teden več kot
300 izdelkov
v akciji!

Bodite vedno obveščeni o ugodnostih in izdelkih, ki jih v aktualnih akcijskih ponudbah dobite po najboljših cenah in jih lahko enostavno dodate na svoj nakupovalni seznam. Mobilna aplikacija Tuš poskrbi, da ne zamudite nobene priložnosti za dober in predvsem ugoden nakup!

Nakupovalni listek
s skeniranjem črtnih kod izdelkov!

S praktičnim nakupovalnim listkom, ki navduši s številnimi uporabnimi funkcijami, svoj nakup opravite organizirano in načrtovano. Skenirajte QR in EAN kodo izdelka in ga dodajte na nakupovalni seznam ali pa želeni izdelek izberite iz kataloga izdelkov. Seznam ročno dopolnite z že znanim izdelkom in vnaprej načrtujete svoje nakupe. Tako boste v trgovino prišli pripravljeni in nakup opravili v najkrajšem času! Nakupovalni seznam lahko pošljete tudi po e-pošti ali sms-u in svojim nakupom dodate še več enostavnosti in organiziranosti.