Za pol leta pleničk Pampers podarili družini iz Griž

V družbi Engrotuš smo danes v okviru akcije >>Tuševi dvojčki in trojčki<< obdarili drugo družino. Darilni paket s skoraj 2.000 pleničkami Pampers sta v imenu dveh malih fantkov sprejela mamica Urška in očka Roman iz Griž.

Za pol leta pleničk Pampers podarili družini iz Griž V družbi Engrotuš smo danes v okviru akcije »Tuševi dvojčki in trojčki« obdarili drugo družino. Darilni paket s skoraj 2.000 pleničkami Pampers sta v imenu dveh malih fantkov sprejela mamica Urška in očka Roman iz Griž. V Splošni bolnišnici Celje sta namreč pred dobrim mesecem na svet privekala najprej Vid, takoj za njim pa bratec Metod. Mlada družinica se želi v prihodnosti še razširiti in bratca razveseliti s sestrico.

Družine smo v Tušu izbrali s pomočjo vseh štirinajstih slovenskih porodnišnic in sicer iz: Celja, Izole, Jesenic, Kranja, Ljubljane, Maribora, Murske Sobote, Novega mesta, Postojne, Ptuja, Brežic, Šempetra, Slovenj Gradca in Trbovelj. Iz vsake od njih bomo v prihodnjih tednih obdarili po dve družini, katerih dvojčki oziroma trojčki so tam zadnji in predzadnji prijokali na svet. Naključje pa je letos hotelo, da so se v vseh izbranih družinah rodili le dvojčki. S polletno zalogo pleničk bomo torej založili kar 56 malih ritk.

Direktorica celjske bolnišnice Štefka Presker se je v imenu izbranih družin, v katerih so se prvi dvojčki rodili konec junija, drugi pa sredi julija, družbi Engrotuš zahvalila: »V Splošni bolnišnici Celje podpiramo vsako dobrodelno akcijo in verjamemo, da bo mladim družinam pomoč še kako prav prišla.«

V podjetju Tuš smo v treh letih skupaj s podjetjem Procter&Gamble pleničke Pampers podarili že 108 slovenskim družinam, v katerih so se rodili dvojčki ali trojčki. Z dobrodelno akcijo »Tuševi dvojčki in trojčki« želimo v podjetju Tuš opozoriti na problem upadanja števila rojstev v Sloveniji. Stroški so namreč že ob rojstvu enega otroka visoki, zato starši z dvojčki in trojčki vsekakor potrebujejo dodatno pomoč. Družinam, ki so se jim v zadnjih nekaj mesecih rodili dvojčki ali trojčki, bo s podarjenimi pleničkami za njihove malčke gotovo veliko lažje.

< Nazaj

Ostale novice

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več

  • 8

    Prisluhnil smo željam kupcev in prenovil izjemno priljubljen lokalni market, ki ponuja najsodobnejšo, priročno nakupovanje v trajnostno opremljenem ambientu z razširjeno ponudbo svežih izdelkov.