Tuševi dvojčki in trojčki bodo prejeli za pol leta pleničk Pampers

Tudi letos bomo skupaj s podjetjem Procter&Gamble kar 28 slovenskim družinam, v katerih so se pred kratkim rodili dvojčki ali trojčki, podarili pleničke Pampers.

Tudi letos bomo skupaj s podjetjem Procter&Gamble kar 28 slovenskim družinam, v katerih so se pred kratkim rodili dvojčki ali trojčki, podarili pleničke Pampers. Mlade mamice in očke bomo tako založili s kar polletno zalogo pleničk za njihov mali naraščaj.

Družine smo v Tušu izbrali s pomočjo vseh štirinajstih slovenskih porodnišnic – Celje, Izola, Jesenice, Kranj, Brežice, Ljubljana, Maribor, Murska Sobota, Novo mesto, Postojna, Šempeter pri Novi Gorici, Ptuj, Slovenj Gradec in Trbovlje. Iz vsake od njih bomo v prihodnjih tednih obdarili po dve družini, katerih dvojčki oziroma trojčki so tam od začetka akcije tam zadnji ter predzadnji prijokali na svet.

Ponosna starša dvojčic Špele in Ajde iz Ptuja sta nam poslala prijazno pisemce, v katerem sta zapisala: ˝Zelo sva vesela in presenečena, da ste se v podjetju Tuš odločili za takšno akcijo in priskočili na pomoč nam, ki so nas razveselili dvojčki. Zahvalo zaključujeva s pregovorom, ki pravi: ´Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.´ Če ti pri tem nekdo vsaj malo pomaga, pa je toliko lepše. Hvala!˝

V okviru dobrodelne akcije Tuševi dvojčki in trojčki, s katero bodo v treh letih z zalogo pleničk obdarili že 108 družin, smo želeli v Tušu opozoriti na problem upadanja števila rojstev v Sloveniji. Družinam, ki so se jim v zadnjih nekaj mesecih rodili dvojčki ali trojčki, smo s paketi plenic želeli priskočiti na pomoč, saj so stroški že ob rojstvu enega otroka visoki. Starši z dvojčki in trojčki pa vsekakor potrebujejo tudi dodatno pomoč.

Glavna medicinska sestra oddelka za ginekologijo in porodništvo Splošne bolnišnice Jesenice, Sonja Gjerkeš, je akcijo Tuševi dvojčki in trojčki pospremila z besedami: ˝Vaša dobrodelna akcija se nam zdi zelo lepa gesta, predvsem pa vzpodbuda za mlade starše. Prav gotovo se vsak razveseli takšnega darila, saj so izdatki zares veliki in je vsaka pomoč več kot dobrodošla.˝

Tudi s to dobrodelno akcijo dokazujemo, da svoja sponzorska in donatorska sredstva namenjamo predvsem projektom, ki so namenjeni otrokom in mladini. V dobrodelne namene pa bomo letos podarili več kot 100 milijonov tolarjev.

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.