Še dober mesec do otvoritve največje trgovsko zabaviščnega centra v Mariboru

Planet Tuš v Mariboru bo svoja vrata odprl že konec avgusta. Otvoritev objekta s 16.000 m2 uporabnih površin bo pospremila pisana zabava, posebni otvoritveni popusti in še mnogo več.

Planet Tuš v Mariboru bo svoja vrata odprl že konec avgusta. Otvoritev objekta s 16.000 m2 uporabnih površin bo pospremila pisana zabava, posebni otvoritveni popusti in še mnogo več. Novi Planet Tuš bo zgrajen po meri najzahtevnejših kupcev in obiskovalcev.

Gradbena dela na objektu so zaključena, intenzivno pa se bodo v naslednjem mesecu nadaljevala obrtniška dela, ki bodo temu trgovsko zabaviščnemu velikanu dala dokončno obliko. Oprema bowling dvoran je tako že v zaključni fazi montaže, prve testne krogle pa se bodo po 20 elektronsko opremljenih bowling stezah kotalile že v manj kot dveh tednih.

V Engrotušu smo tudi že zaključili obrtniška dela v vseh osmih kinodvoranah. Filmski sladokusci pa ne bodo uživali le zaradi izjemnih zvočnih in vizualnih efektov, ki jih omogoča najsodobnejša tehnika na področju slike in zvoka, posebno doživetje bo ustvarilo tudi največje filmsko platno v Sloveniji, veliko kar 200 m2.

Ob objektu, v katerem bodo poleg supermarketa s 3000 m2 neto prodajnih površin, multikina in bowlinga tudi biljard, otroško igrišče, gostinska ponudba ter bogata paleta najemniških lokalov, pa raste tudi velika garažna hiša, ki bo obiskovalcem omogočala udoben in enostaven dostop do vseh vsebin, ki jih bo objekt ponujal. V garažni hiši s parkirnimi prostori v pritličju, treh etažah in na terasi bo lahko svoje jeklene konjičke parkiralo skoraj 820 obiskovalcev. Več kot 270 parkirnih mest pa bo obiskovalcem na voljo tudi pred novim Planetom Tuš.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.