Še dober mesec do otvoritve največje trgovsko zabaviščnega centra v Mariboru

Planet Tuš v Mariboru bo svoja vrata odprl že konec avgusta. Otvoritev objekta s 16.000 m2 uporabnih površin bo pospremila pisana zabava, posebni otvoritveni popusti in še mnogo več.

Še dober mesec do otvoritve največje trgovsko zabaviščnega centra v Mariboru Planet Tuš v Mariboru bo svoja vrata odprl že konec avgusta. Otvoritev objekta s 16.000 m2 uporabnih površin bo pospremila pisana zabava, posebni otvoritveni popusti in še mnogo več. Novi Planet Tuš bo zgrajen po meri najzahtevnejših kupcev in obiskovalcev.

Gradbena dela na objektu so zaključena, intenzivno pa se bodo v naslednjem mesecu nadaljevala obrtniška dela, ki bodo temu trgovsko zabaviščnemu velikanu dala dokončno obliko. Oprema bowling dvoran je tako že v zaključni fazi montaže, prve testne krogle pa se bodo po 20 elektronsko opremljenih bowling stezah kotalile že v manj kot dveh tednih.

V Engrotušu smo tudi že zaključili obrtniška dela v vseh osmih kinodvoranah. Filmski sladokusci pa ne bodo uživali le zaradi izjemnih zvočnih in vizualnih efektov, ki jih omogoča najsodobnejša tehnika na področju slike in zvoka, posebno doživetje bo ustvarilo tudi največje filmsko platno v Sloveniji, veliko kar 200 m2.

Ob objektu, v katerem bodo poleg supermarketa s 3000 m2 neto prodajnih površin, multikina in bowlinga tudi biljard, otroško igrišče, gostinska ponudba ter bogata paleta najemniških lokalov, pa raste tudi velika garažna hiša, ki bo obiskovalcem omogočala udoben in enostaven dostop do vseh vsebin, ki jih bo objekt ponujal. V garažni hiši s parkirnimi prostori v pritličju, treh etažah in na terasi bo lahko svoje jeklene konjičke parkiralo skoraj 820 obiskovalcev. Več kot 270 parkirnih mest pa bo obiskovalcem na voljo tudi pred novim Planetom Tuš.

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.