Novembra v Lescah nov supermarket Tuš

V Lescah se je že pričela izgradnja novega Tuševega supermarketa, ki bo vrata kupcem predvidoma odprl že v mesecu novembru.

V Lescah se je že pričela izgradnja novega Tuševega supermarketa, ki bo vrata kupcem predvidoma odprl že v mesecu novembru. Supermarket Tuš Lesce bo zgrajen po meri najzahtevnejših kupcev.

V izgradnjo novega supermarketa smo v družbi Engrotuš vložili 750 milijonov tolarjev. Moderen supermarket z neto prodajno površino kar 1.010 m2, v katerem bo poseben poudarek na oddelku sadja in zelenjave, kruha, mesnice ter delikatese, bo s svojo pestro ponudbo živil in neživilskih izdelkov močno popestril trgovsko ponudbo kraja.

Zaradi rušitve starega objekta Murka je stari market Tuš zaprt. Vsem kupcem se v družbi Engrotuš za nevšečnosti opravičujemo in obljubljamo, da bo novi supermarket opravičil vsa pričakovanja prebivalcev Lesc in okolice. V njem bodo namreč z več kot 13.000 izdelki poskrbeli za izredno bogato ponudbo. Za zadovoljstvo kupcev in dobro postrežbo pa bodo poskrbeli z zaposlitvijo kar 15 novih trgovcev.

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.