Novembra v Lescah nov supermarket Tuš

V Lescah se je že pričela izgradnja novega Tuševega supermarketa, ki bo vrata kupcem predvidoma odprl že v mesecu novembru.

V Lescah se je že pričela izgradnja novega Tuševega supermarketa, ki bo vrata kupcem predvidoma odprl že v mesecu novembru. Supermarket Tuš Lesce bo zgrajen po meri najzahtevnejših kupcev.

V izgradnjo novega supermarketa smo v družbi Engrotuš vložili 750 milijonov tolarjev. Moderen supermarket z neto prodajno površino kar 1.010 m2, v katerem bo poseben poudarek na oddelku sadja in zelenjave, kruha, mesnice ter delikatese, bo s svojo pestro ponudbo živil in neživilskih izdelkov močno popestril trgovsko ponudbo kraja.

Zaradi rušitve starega objekta Murka je stari market Tuš zaprt. Vsem kupcem se v družbi Engrotuš za nevšečnosti opravičujemo in obljubljamo, da bo novi supermarket opravičil vsa pričakovanja prebivalcev Lesc in okolice. V njem bodo namreč z več kot 13.000 izdelki poskrbeli za izredno bogato ponudbo. Za zadovoljstvo kupcev in dobro postrežbo pa bodo poskrbeli z zaposlitvijo kar 15 novih trgovcev.

< Nazaj

Ostale novice