IZ KINA V BAZEN in IZ BAZENA V KINO 200 SIT CENEJE!

V sodelovanju z Letnim kopališčem v Celju smo vam pripravili posebno poletno akcijo!

Vsem obiskovalcem kina v kinematografih Planet Tuš, na podlagi predložene vstopnice za Letno kopališče Celje, priznamo 200 SIT popusta pri nakupu kino vstopnice v Planetu Tuš Celje.

In obratno.

Vsem obiskovalcem Letnega kopališča Celje, na podlagi predložene vstopnice za kinematografe v Planetu Tuš, se prizna 200 SIT popusta pri nakupu vstopnice za bazen Letnega kopališče Celje.

Popust velja od 20. 6. 2006 do 31. 8. 2006 za vse vstopnice kupljene v tem obdobju. Z dnem 31. 8. 2006 se akcija zaključi.

Akcija ne velja za naslednje popuste (oziroma popusti se ne seštevajo):
posebne akcije, kot so vstopnice po 500 SIT,
Tuškove matineje,
otroške cene kino vstopnic.

Akcija poteka od 20.6. do 31.8.2006.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več