IZ KINA V BAZEN in IZ BAZENA V KINO 200 SIT CENEJE!

V sodelovanju z Letnim kopališčem v Celju smo vam pripravili posebno poletno akcijo!

Vsem obiskovalcem kina v kinematografih Planet Tuš, na podlagi predložene vstopnice za Letno kopališče Celje, priznamo 200 SIT popusta pri nakupu kino vstopnice v Planetu Tuš Celje.

In obratno.

Vsem obiskovalcem Letnega kopališča Celje, na podlagi predložene vstopnice za kinematografe v Planetu Tuš, se prizna 200 SIT popusta pri nakupu vstopnice za bazen Letnega kopališče Celje.

Popust velja od 20. 6. 2006 do 31. 8. 2006 za vse vstopnice kupljene v tem obdobju. Z dnem 31. 8. 2006 se akcija zaključi.

Akcija ne velja za naslednje popuste (oziroma popusti se ne seštevajo):
posebne akcije, kot so vstopnice po 500 SIT,
Tuškove matineje,
otroške cene kino vstopnic.

Akcija poteka od 20.6. do 31.8.2006.

< Nazaj

Ostale novice

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Na letošnji podelitvi priznanj 100 najboljšim kuharskih mojstrom na svetu The Best Chef Awards, ki je potekala v Amsterdamu, je slaščičarska mojstrica Maša Salopek iz Hiše Franko v svoji kategoriji osvojila prvo mesto in tako postala najboljša slaščičarka na svetu.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.