IZ KINA V BAZEN in IZ BAZENA V KINO 200 SIT CENEJE!

V sodelovanju z Letnim kopališčem v Celju smo vam pripravili posebno poletno akcijo!

Vsem obiskovalcem kina v kinematografih Planet Tuš, na podlagi predložene vstopnice za Letno kopališče Celje, priznamo 200 SIT popusta pri nakupu kino vstopnice v Planetu Tuš Celje.

In obratno.

Vsem obiskovalcem Letnega kopališča Celje, na podlagi predložene vstopnice za kinematografe v Planetu Tuš, se prizna 200 SIT popusta pri nakupu vstopnice za bazen Letnega kopališče Celje.

Popust velja od 20. 6. 2006 do 31. 8. 2006 za vse vstopnice kupljene v tem obdobju. Z dnem 31. 8. 2006 se akcija zaključi.

Akcija ne velja za naslednje popuste (oziroma popusti se ne seštevajo):
posebne akcije, kot so vstopnice po 500 SIT,
Tuškove matineje,
otroške cene kino vstopnic.

Akcija poteka od 20.6. do 31.8.2006.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.