Bučne rezine s kremnim sirom

Priprava

  1. Vse sestavine za maso zmešamo v večji posodi, da dobimo gladko zmes.
  2. Zlijemo jo v pekač, obložen s papirjem za peko.
  3. Nato pripravimo kremni nadev: zmešamo kremni namaz, sladkor in vodo.
  4. Nadev razporedimo po površini bučkine mase in ga s pomočjo zobotrebca oblikujemo v vzorec.
  5. Pecivo pečemo 20-25 min na 180 °C.

< Nazaj na vse recepte

Sestavine za 4 osebe

Sestavine za maso:

3 zvrhane jušne žlice bučkinega pireja

3 jajca

250 g moke

100 g sladkorja

1 dl olja

1 zavitek pecilnega praška

1 čajna žlička cimeta

ščepec soli

semena enega stroka vanilje

Kremni nadev:

100 g kremnega namaza

1 velika žlica sladkorja

2 veliki žlici vode

Priporočamo tudi