Pregrešno dobri namazi Ana Roš & Tuš

  • 4

V izjemno gurmansko linijo izdelkov Ana Roš & Tuš so dodali nove, sladke namaze za vse gurmane. V Hiši Franko v Kobaridu so za vas pripravili Kremni namaz iz karamelizirane planinske sirotke Dulce de leche ter kremni mlečni namaz z lešniki Toffee. Na police sta prišla tudi nova sadna namaza Slovenska jabolka in Slovenske hruške. Vsi štirje se bodo odlično podali na izjemen pirin kruh z drožmi iz linije Ana Roš & Tuš.

V Hiši Franko nove namaze iz gurmanske linije Ana Roš & Tuš pripravljajo najboljši kuharski mojstri, ki prvovrstne lokalne sestavine povežejo v sladke pregrehe. Odlično se bodo podali k vašemu najljubšemu sladoledu, palačinkam, kruhu, kavi, toplemu mlečnemu napitku ali naprimer sirni plošči. Ne pozabite, da jih lahko čisto preprosto, kar za zajtrk, namažete na sveže pečen in omamno dišeč pirin kruh z drožmi Ana Roš & Tuš. Nihče pa vam ne bo zameril, če si jih boste privoščili tudi kar »na žlico«.

Okusi Dulce de leche

Namaz Dulce de leche iz linije Ana Roš & Tuš bo navdušil vse, ki uživate v sladkih pregrehah. Osnova zanj so le najboljše mlečne dobrote iz Posočja, sirotka in pravo planinsko mleko.

Za ljubitelje lešnikov

Namaz Toffee iz linije Ana Roš & Tuš je skrbno pripravljen iz le najboljših sestavin – lokalne sirotke, posoškega planinskega mleka, lešnikov in zabavnih začimb.

Jabolčno bogastvo okusov

Sadni namaz Slovenska jabolka je v svetu poznan kot »apple butter«. Proizveden je izključno iz domačih, slovenskih jabolk in ima le malo dodanega sladkorja. Navdušil vas bo okus, ki nastane, ko skozi pripravo z izbranimi začimbami jabolka pokažejo vso svoje bogastvo okusov.

Omamne sladkosti hrušk

Sadni namaz Slovenske hruške mnogi gurmani poznajo kot »pear butter«. Pripravljen je iz najboljših domačih, slovenskih hrušk z le malo dodanega sladkorja in en kozarec te sladke pregrehe vsebuje več kot štiri cele slastne hruške. Izjemen okus, ki ga v pripravi dosežejo z izbranimi začimbami, se preplete z vsem bogastvom, ki ga premorejo slastne hruške.

< Nazaj

Ostale novice

  • Cenjene stranke obveščamo, o odpoklicu izdelka: SUŠENI DATELJNI S KOŠČICO, 200g uporabno najmanj do: 31.12.2023 LOT:HA310/43 zaradi možne prisotnosti tujka v živilu. Kupci lahko izdelek vrnete, na mesto nakupa in povrnili vam bomo kupnino.

  • 52

    Tudi letos bomo skupaj s partnerji v okviru dobrodelnega projekta Pričarajmo nasmeh 500 otrokom omogočili brezplačno enotedensko letovanje v Zdravilišču RKS Debeli rtič. V 21 letih bomo tako s počitnicami na morju razveselili že nekaj več kot 10.500 otrok. Za njihovo dobro počutje in razvedrilo skrbijo vzgojitelji, ki jih spremljajo … Več

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka PECIVO QUADRONE VARIEGATO (EAN: 8015854142501, uporabno najmanj do 21. 9. 2023, 02. 11. 2023, 23. 11. 2023,) zaradi kemične neskladnosti – prisotnosti nedovoljenega pesticida. Kupci lahko izdelek vrnete na mesto nakupa in povrnili vam bomo kupnino.