Pregrešno dobri namazi Ana Roš & Tuš

  • 4

V izjemno gurmansko linijo izdelkov Ana Roš & Tuš so dodali nove, sladke namaze za vse gurmane. V Hiši Franko v Kobaridu so za vas pripravili Kremni namaz iz karamelizirane planinske sirotke Dulce de leche ter kremni mlečni namaz z lešniki Toffee. Na police sta prišla tudi nova sadna namaza Slovenska jabolka in Slovenske hruške. Vsi štirje se bodo odlično podali na izjemen pirin kruh z drožmi iz linije Ana Roš & Tuš.

V Hiši Franko nove namaze iz gurmanske linije Ana Roš & Tuš pripravljajo najboljši kuharski mojstri, ki prvovrstne lokalne sestavine povežejo v sladke pregrehe. Odlično se bodo podali k vašemu najljubšemu sladoledu, palačinkam, kruhu, kavi, toplemu mlečnemu napitku ali naprimer sirni plošči. Ne pozabite, da jih lahko čisto preprosto, kar za zajtrk, namažete na sveže pečen in omamno dišeč pirin kruh z drožmi Ana Roš & Tuš. Nihče pa vam ne bo zameril, če si jih boste privoščili tudi kar »na žlico«.

Okusi Dulce de leche

Namaz Dulce de leche iz linije Ana Roš & Tuš bo navdušil vse, ki uživate v sladkih pregrehah. Osnova zanj so le najboljše mlečne dobrote iz Posočja, sirotka in pravo planinsko mleko.

Za ljubitelje lešnikov

Namaz Toffee iz linije Ana Roš & Tuš je skrbno pripravljen iz le najboljših sestavin – lokalne sirotke, posoškega planinskega mleka, lešnikov in zabavnih začimb.

Jabolčno bogastvo okusov

Sadni namaz Slovenska jabolka je v svetu poznan kot »apple butter«. Proizveden je izključno iz domačih, slovenskih jabolk in ima le malo dodanega sladkorja. Navdušil vas bo okus, ki nastane, ko skozi pripravo z izbranimi začimbami jabolka pokažejo vso svoje bogastvo okusov.

Omamne sladkosti hrušk

Sadni namaz Slovenske hruške mnogi gurmani poznajo kot »pear butter«. Pripravljen je iz najboljših domačih, slovenskih hrušk z le malo dodanega sladkorja in en kozarec te sladke pregrehe vsebuje več kot štiri cele slastne hruške. Izjemen okus, ki ga v pripravi dosežejo z izbranimi začimbami, se preplete z vsem bogastvom, ki ga premorejo slastne hruške.

< Nazaj

Ostale novice

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelkov Hrenovke Wudy, maxipack, 1 kg, AIA-AGRICOLA ITALIAN (EAN: 8008110002275, rok trajanja 29. 9. 2022, 21. 10. 2022, 27. 10. 2022, 28. 10. 2022, 8. 11. 2022, 18. 11. 2022, 22. 11. 2022 in 24. 11. 2022) in Hrenovke Wudy, perutninske, vak. pak., 250 g … Več

  • Pri pregledu cen, ki so bile 19. septembra 2022 objavljene v primerjalniku cen osnovnih živil na spletni strani Naša super hrana, smo opazili več nepravilnosti, ki vplivajo na končni izračun košarice izdelkov za trgovine Tuš. Ob tem se v določenih primerih primerjajo cene neprimerljivih izdelkov, saj so izdelki lastnih blagovnih znamk … Več

  • 9

    V Beltincih je Tuš drogerija prenovila svojo drogerijo in jo popolnoma prilagodila sodobnemu trendom nakupovanja. Drogerija kupcem nudi prijetno nakupovalno izkušnjo ter s ponudbo sledi potrebam kupcev, za katere skrbijo izkušene svetovalke. V ponudbi najdete bogat izbor ponudbe ličil uveljavljenih blagovnih znamk, med njimi tudi ponudbo naravnih in hipoalergenih ličil, svetovno znanih … Več