Pregrešno dobri namazi Ana Roš & Tuš

  • 4

V izjemno gurmansko linijo izdelkov Ana Roš & Tuš so dodali nove, sladke namaze za vse gurmane. V Hiši Franko v Kobaridu so za vas pripravili Kremni namaz iz karamelizirane planinske sirotke Dulce de leche ter kremni mlečni namaz z lešniki Toffee. Na police sta prišla tudi nova sadna namaza Slovenska jabolka in Slovenske hruške. Vsi štirje se bodo odlično podali na izjemen pirin kruh z drožmi iz linije Ana Roš & Tuš.

V Hiši Franko nove namaze iz gurmanske linije Ana Roš & Tuš pripravljajo najboljši kuharski mojstri, ki prvovrstne lokalne sestavine povežejo v sladke pregrehe. Odlično se bodo podali k vašemu najljubšemu sladoledu, palačinkam, kruhu, kavi, toplemu mlečnemu napitku ali naprimer sirni plošči. Ne pozabite, da jih lahko čisto preprosto, kar za zajtrk, namažete na sveže pečen in omamno dišeč pirin kruh z drožmi Ana Roš & Tuš. Nihče pa vam ne bo zameril, če si jih boste privoščili tudi kar »na žlico«.

Okusi Dulce de leche

Namaz Dulce de leche iz linije Ana Roš & Tuš bo navdušil vse, ki uživate v sladkih pregrehah. Osnova zanj so le najboljše mlečne dobrote iz Posočja, sirotka in pravo planinsko mleko.

Za ljubitelje lešnikov

Namaz Toffee iz linije Ana Roš & Tuš je skrbno pripravljen iz le najboljših sestavin – lokalne sirotke, posoškega planinskega mleka, lešnikov in zabavnih začimb.

Jabolčno bogastvo okusov

Sadni namaz Slovenska jabolka je v svetu poznan kot »apple butter«. Proizveden je izključno iz domačih, slovenskih jabolk in ima le malo dodanega sladkorja. Navdušil vas bo okus, ki nastane, ko skozi pripravo z izbranimi začimbami jabolka pokažejo vso svoje bogastvo okusov.

Omamne sladkosti hrušk

Sadni namaz Slovenske hruške mnogi gurmani poznajo kot »pear butter«. Pripravljen je iz najboljših domačih, slovenskih hrušk z le malo dodanega sladkorja in en kozarec te sladke pregrehe vsebuje več kot štiri cele slastne hruške. Izjemen okus, ki ga v pripravi dosežejo z izbranimi začimbami, se preplete z vsem bogastvom, ki ga premorejo slastne hruške.

< Nazaj

Ostale novice

  • V soboto, 23. 10. 2021, med 9. in 13. uro bo pred Tuš supermarketom Lenart potekala največja čarovniška zabava. Začarala vas bo interaktivna akrobatska predstava, vaši najmlajši pa se bodo lahko preizkusili v mini golfu, ustvarjali na kreativnih delavnicah in popestrili obraz z atraktivnimi obraznimi poslikavami. Veselimo se vašega obiska.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več