Pregrešno dobri namazi Ana Roš & Tuš

  • 4

V izjemno gurmansko linijo izdelkov Ana Roš & Tuš so dodali nove, sladke namaze za vse gurmane. V Hiši Franko v Kobaridu so za vas pripravili Kremni namaz iz karamelizirane planinske sirotke Dulce de leche ter kremni mlečni namaz z lešniki Toffee. Na police sta prišla tudi nova sadna namaza Slovenska jabolka in Slovenske hruške. Vsi štirje se bodo odlično podali na izjemen pirin kruh z drožmi iz linije Ana Roš & Tuš.

V Hiši Franko nove namaze iz gurmanske linije Ana Roš & Tuš pripravljajo najboljši kuharski mojstri, ki prvovrstne lokalne sestavine povežejo v sladke pregrehe. Odlično se bodo podali k vašemu najljubšemu sladoledu, palačinkam, kruhu, kavi, toplemu mlečnemu napitku ali naprimer sirni plošči. Ne pozabite, da jih lahko čisto preprosto, kar za zajtrk, namažete na sveže pečen in omamno dišeč pirin kruh z drožmi Ana Roš & Tuš. Nihče pa vam ne bo zameril, če si jih boste privoščili tudi kar »na žlico«.

Okusi Dulce de leche

Namaz Dulce de leche iz linije Ana Roš & Tuš bo navdušil vse, ki uživate v sladkih pregrehah. Osnova zanj so le najboljše mlečne dobrote iz Posočja, sirotka in pravo planinsko mleko.

Za ljubitelje lešnikov

Namaz Toffee iz linije Ana Roš & Tuš je skrbno pripravljen iz le najboljših sestavin – lokalne sirotke, posoškega planinskega mleka, lešnikov in zabavnih začimb.

Jabolčno bogastvo okusov

Sadni namaz Slovenska jabolka je v svetu poznan kot »apple butter«. Proizveden je izključno iz domačih, slovenskih jabolk in ima le malo dodanega sladkorja. Navdušil vas bo okus, ki nastane, ko skozi pripravo z izbranimi začimbami jabolka pokažejo vso svoje bogastvo okusov.

Omamne sladkosti hrušk

Sadni namaz Slovenske hruške mnogi gurmani poznajo kot »pear butter«. Pripravljen je iz najboljših domačih, slovenskih hrušk z le malo dodanega sladkorja in en kozarec te sladke pregrehe vsebuje več kot štiri cele slastne hruške. Izjemen okus, ki ga v pripravi dosežejo z izbranimi začimbami, se preplete z vsem bogastvom, ki ga premorejo slastne hruške.

< Nazaj

Ostale novice

  • 8

    Prisluhnil smo željam kupcev in prenovil izjemno priljubljen lokalni market, ki ponuja najsodobnejšo, priročno nakupovanje v trajnostno opremljenem ambientu z razširjeno ponudbo svežih izdelkov.

  • Cenjene stranke obveščamo, o odpoklicu izdelka Sladoledna palčka Snickers Ice, 6x48G, Mars Wrigley, zaradi vsebnosti etilenoksida v eni od sestavin izdelka. Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • 1

    V Tušu smo se v zadnjem tednu Dirke po Franciji obarvali v rumeno. Rumena je postala prevladujoča in tako v finalnem tednu v podporo našemu kolesarskemu asu Pogiju zamenjala našo prepoznavno zeleno.