Corine de Farme

  • 4

Corine de Farme, francoska blagovna znamka, ki jo je leta 1969 ustvaril Paul Duprez. Poznana je že v več kot 60 državah po vsem svetu, na voljo pa je tudi v Tuš drogerijah.

Corine de Farme ponuja paleto izdelkov za nego kože odraslih in otrok, v njihovi ponudbi pa najdete tudi izdelke za sončenje. Linija je znana po naravnih sestavinah, katerih vsebnost je najmanj 95 %, ne vsebujejo parabenov in so hiperalergeni. Poudarek je tudi na cenovni dostopnosti, saj želijo naravne izdelke za nego kože približati čim večji populaciji ljudi. Z uporabo izdelkov lahko zmanjšamo tveganje za nastanek alergij, saj so izdelani in preizkušeni pod farmacevtskim in dermatološkim nadzorom.

Celotna linija izdelkov za nego otroške kože je obogatena z organskim ognjičem, ki s svojimi pomirjujočimi in protivnetnimi lastnostmi odlično poskrbi za nežno otroško kožo. Izdelke za dojenčke in otroke krasijo Disney-jevi junaki.

Poiščite izdelke Corine de Farme v Tuš drogerijah in jih preizkusite. Zagotovo vam ne bo žal.

 

< Nazaj

Ostale novosti

  • Twistshake izdelke priznane švedske znamke otroških stekleničk in ostalih izdelkov za učenje samostojnega hranjenje, odslej najdete tudi na prodajnih policah Tuš drogerij.

  • Letos sredstva od prodaje izbranega darilnega papirja, ki ga najdete na policah Tuš drogerij, podarjamo Božičkovi tovarni daril in Humanitarnemu društvu Enostavno pomagam, ki razveseljuje otroke iz socialno šibkejših družin.Darilni papir s 4 prazničnimi motivi je že naprodaj v vseh trgovinah Tuš in Tuš drogerijah, kako z njim zaviti darila, … Več

  • 5

    Nova naravna linija šamponov Super Siberica je zasnovana na osnovi hidrolatov. Hidrolat je stranski proizvod, ki ga pridobimo pri procesu destilacije zdravilnih in aromatičnih rastlin, glavni produkt pa so eterična olja. Šamponi iz hidrolatov zagotavljajo intenzivno nego, bogat sijaj las in prijeten vonj. Nega mastnega lasišča Pri odpravljanju težav z … Več