Corine de Farme

  • 4

Corine de Farme, francoska blagovna znamka, ki jo je leta 1969 ustvaril Paul Duprez. Poznana je že v več kot 60 državah po vsem svetu, na voljo pa je tudi v Tuš drogerijah.

Corine de Farme ponuja paleto izdelkov za nego kože odraslih in otrok, v njihovi ponudbi pa najdete tudi izdelke za sončenje. Linija je znana po naravnih sestavinah, katerih vsebnost je najmanj 95 %, ne vsebujejo parabenov in so hiperalergeni. Poudarek je tudi na cenovni dostopnosti, saj želijo naravne izdelke za nego kože približati čim večji populaciji ljudi. Z uporabo izdelkov lahko zmanjšamo tveganje za nastanek alergij, saj so izdelani in preizkušeni pod farmacevtskim in dermatološkim nadzorom.

Celotna linija izdelkov za nego otroške kože je obogatena z organskim ognjičem, ki s svojimi pomirjujočimi in protivnetnimi lastnostmi odlično poskrbi za nežno otroško kožo. Izdelke za dojenčke in otroke krasijo Disney-jevi junaki.

Poiščite izdelke Corine de Farme v Tuš drogerijah in jih preizkusite. Zagotovo vam ne bo žal.

 

< Nazaj

Ostale novosti

  • 25

    Spoznajte prihodnost nege kože z izdelki FOREO LUNA®, ki nežno in temeljito očistijo vašo kožo. Sedaj na voljo v izbranih Tuš drogerijah v različnih živahnih barvah. Napravi Luna play plus in Luna mini perfektno očistita obraz s pomočjo T-Sonic pulzacij. Silikonska vlakna nežno odstranijo umazanije in odmrle kožne celice: očistijo … Več

  • 9

    Blagovna znamka Sebamed za vse posameznike, ki trpijo zaradi občutljive kože, imajo majhne otroke in so zahtevni, kar se tiče nege svoje kože.

  • 1

    Tamponi s probiotiki Natura Femina by ellen® so zanesljiva zaščita v času menstruacije.