Izdelki FOREO LUNA® v Tuš drogerijah

 • 25

Spoznajte prihodnost nege kože z izdelki FOREO LUNA®, ki nežno in temeljito očistijo vašo kožo. Sedaj na voljo v izbranih Tuš drogerijah v različnih živahnih barvah.

Napravi Luna play plus in Luna mini perfektno očistita obraz s pomočjo T-Sonic pulzacij. Silikonska vlakna nežno odstranijo umazanije in odmrle kožne celice:

 • očistijo kožo ter odstranijo 99.5 % umazanij, sebuma* in ostankov ličil,
 • odstranijo odmrle kožne celice in izboljša absorpcijo izdelkov za nego kože.

*Na podlagi kliničnih študij

Nežna silikonska ščetka za obraz je narejena iz zaobljenih silikonskih kontaktnih vlaken, ki nežno drsijo po obrazu. Mehka silikonska glava naprav LUNA omogoča vsakodnevno čiščenje obraza, ki pusti izjemen občutek na vaši koži. Izdelana je iz neporoznega silikona, ki se hitro suši in preprečuje nastajanje bakterij. LUNA so najčistejše čistilne naprave za obraz in celo do 35-krat bolj higienične kot klasične ščetke za obraz. So popolnoma vodotesne, lahke, potovanju prijazne, enostavne in varne za uporabo ter imajo vgrajen timer.

Uporabniki so opazili:

 • 97 % bolj poglobljeno čiščenje kože,
 • 97 % bolj gladko kožo,
 • 87 % bolj zdrav videz kože.

Na voljo v Tuš drogerijah Celje, Domžale, Grosuplje, Idrija, Jesenice, Kamnik, Kočevje, Ljubljana BTC, Ljubljana-Moste, Ljutomer, Murska Sobota Maximus, Planet Celje, Planet Koper, Planet Kranj, Planet Maribor, Plava Laguna, Ptuj Puhova, Ravne na Koroškem, Rogaška Slatina, Šiška, Tolmin in Vrhnika.

< Nazaj

Ostale novosti

 • Letos sredstva od prodaje izbranega darilnega papirja, ki ga najdete na policah Tuš drogerij, podarjamo Božičkovi tovarni daril in Humanitarnemu društvu Enostavno pomagam, ki razveseljuje otroke iz socialno šibkejših družin.Darilni papir s 4 prazničnimi motivi je že naprodaj v vseh trgovinah Tuš in Tuš drogerijah, kako z njim zaviti darila, … Več

 • 5

  Nova naravna linija šamponov Super Siberica je zasnovana na osnovi hidrolatov. Hidrolat je stranski proizvod, ki ga pridobimo pri procesu destilacije zdravilnih in aromatičnih rastlin, glavni produkt pa so eterična olja. Šamponi iz hidrolatov zagotavljajo intenzivno nego, bogat sijaj las in prijeten vonj. Nega mastnega lasišča Pri odpravljanju težav z … Več

 • 9

  Blagovna znamka Sebamed za vse posameznike, ki trpijo zaradi občutljive kože, imajo majhne otroke in so zahtevni, kar se tiče nege svoje kože.