Akcije

AKTUALNO IZ KATALOGA

Preverite ugodnosti iz aktualnih katalogov.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

TUŠ KLUB -50 %

Z aktivnostjo označujemo izdelke, ki imajo za člane Tuš kluba v določenem obdobju na prodajnem mestu ceno 50 % nižjo od redne.  priznanih blagovnih znamk, ki jih lahko skoraj ves mesec kupujete ceneje. Akcijski pogoji: za uveljavitev akcijske cene morate predložiti Tuš klub kartico.                                                                                                                                               

MOJIH 10

Z oznako označujemo izdelke, ki sodelujejo v aktivnosti Mojih 10 najljubših. Iz nabora izdelkov si kupec izbere 10 najljubših, ki jih aktivira na blagajni, spletni strani ali v mobilni aplikaciji s Tuš klub kartico in jih daljše obdobje kupuje ugodneje. Akcijski pogoji: za uveljavitev akcijske cene morate predložiti Tuš klub kartico in aktivirati izdelek.

VEČ JE CENEJE

Z aktivnostjo označujemo izdelke priznanih blagovnih znamk, ki jih lahko skoraj ves mesec kupujete ceneje. Ob nakupu določenega števila kosov kupec prejme večkratnik istega kosa izdelka po nižji ceni ali določeno število izdelkov plača in dodatnega prejme brezplačno. Akcijski pogoji: za uveljavitev akcijske cene ne potrebujete Tuš klub kartice. Velja za vse kupce.

MESEČNA AKCIJA

Preverite mesečne akcije, ki veljajo za izdelke določenih priznanih blagovnih znamk od prvega do zadnjega dne v mesecu. Akcijski pogoji: za uveljavitev akcijske cene morate predložiti Tuš klub kartico.