Zavij DAR & pokaži, da ti je MAR

Letos sredstva od prodaje izbranega darilnega papirja, ki ga najdete na policah Tuš drogerij, podarjamo Božičkovi tovarni daril in Humanitarnemu društvu Enostavno pomagam, ki razveseljuje otroke iz socialno šibkejših družin.

Darilni papir s 4 prazničnimi motivi je že naprodaj v vseh trgovinah Tuš in Tuš drogerijah, kako z njim zaviti darila, pa si oglejte na posnetku, ki ga je pripravila Nina Stanič Dornik.

< Nazaj

Ostale novosti

  • Twistshake izdelke priznane švedske znamke otroških stekleničk in ostalih izdelkov za učenje samostojnega hranjenje, odslej najdete tudi na prodajnih policah Tuš drogerij.

  • 5

    Nova naravna linija šamponov Super Siberica je zasnovana na osnovi hidrolatov. Hidrolat je stranski proizvod, ki ga pridobimo pri procesu destilacije zdravilnih in aromatičnih rastlin, glavni produkt pa so eterična olja. Šamponi iz hidrolatov zagotavljajo intenzivno nego, bogat sijaj las in prijeten vonj. Nega mastnega lasišča Pri odpravljanju težav z … Več

  • 25

    Spoznajte prihodnost nege kože z izdelki FOREO LUNA®, ki nežno in temeljito očistijo vašo kožo. Sedaj na voljo v izbranih Tuš drogerijah v različnih živahnih barvah. Napravi Luna play plus in Luna mini perfektno očistita obraz s pomočjo T-Sonic pulzacij. Silikonska vlakna nežno odstranijo umazanije in odmrle kožne celice: očistijo … Več