Več o tuš družini

Za vse starše dojenčkov & malčkov in tiste v veselem pričakovanju smo ustvarili nov podklub TUŠ DRUŽINA.

Članstvo vam vse leto omogoča super prihranek ob nakupu izdelkov za dojenčke in malčke ter vso družino, saj ste upravičeni do brezplačne knjižice s kuponi, ki jih lahko s svojo Tuš klub kartico unovčite v vseh naših poslovalnicah (trgovinah in franšizah Tuš). V knjižici pa vas čakajo tudi kuponi, ki jih lahko unovčite pri zunanjih partnerjih in tako še dodatno prihranite.

V podklub Tuš družina se lahko včlanite tako obstoječi Tuš klub člani* kot tisti, ki boste to še postali (slednji se lahko v podklub Tuš družina včlanite sočasno kot v Tuš klub preko splošnega spletnega obrazca). Včlanitev v podklub Tuš družina je mogoča samo preko spleta - naše spletne strani ali mobilne aplikacije.

*Tuš klub član ne more biti sočasno član podkluba Senior in podkluba Tuš družina.

KAKO DO BREZPLAČNE KNJIŽICE?

ZA NOVE ČLANE 

Ob včlanitvi v podklub TUŠ DRUŽINA označite, v kateri poslovalnici želite prevzeti knjižico. Po uspešni včlanitvi boste prejeli e-sporočilo, da lahko knjižico s svojo Tuš klub kartico samo v poslovalnici, ki ste jo označili, prevzamete 7 dni od včlanitve v podklub Tuš družina. V poslovalnici pred zaključkom nakupa opozorite blagajničarko, da želite prevzeti knjižico Tuš družina. 

ZA OBSTOJEČE ČLANE 

V kolikor ste že član/ica podkluba Tuš družina lahko NOVO knjižico ugodnosti Tuš družina prevzamete v želeni trgovini ali franšizi Tuš. Do brezplačne knjižice ste upravičeni 1-krat letno. V poslovalnici pred zaključkom nakupa opozorite blagajničarko, da želite prevzeti knjižico Tuš družina. 

KAKO LAHKO UNOVČIM KUPONE IZ KNJIŽICE?

V TRGOVINAH IN FRANŠIZAH 

  • Kupone iz knjižice Tuš družina lahko unovčite ob predložitvi vaše Tuš klub kartice na blagajni, v kolikor ste član/ica podkluba Tuš družina.
  • Kuponi so unovčljivi samo v fizični obliki. Na blagajni pred zaključkom nakupa predložite izrezan kupon iz knjižice in na unovčitev opozorite blagajničarko.
  • Vsak kupon je unovčljiv enkrat.
  • Splošni pogoji kupona so zapisani na hrbtni strani kupona.
  • Širina asortimana je odvisna od posamezne poslovalnice, kar pomeni, da ne zagotavljamo, da so vsi izdelki na voljo v vseh poslovalnicah.
  • Ugodnosti s kuponov veljajo na aktualne redne cene.

V SPLETNEM SUPERMARKETU HITRINAKUP.COM IN PRI ZUNANJIH PARTNERJIH:

  • Na kuponih so navedeni splošni pogoji.