Več o tuš družini

Za vse starše dojenčkov & malčkov in tiste v veselem pričakovanju smo ustvarili nov podklub TUŠ DRUŽINA.

Članstvo vam vse leto omogoča super prihranek ob nakupu izdelkov za dojenčke in malčke, saj ste upravičeni do brezplačne knjižice s kuponi, ki jih lahko s svojo Tuš klub kartico unovčite v vseh naših poslovalnicah (trgovinah in franšizah Tuš ter Tuš drogerijah). V knjižici pa vas čakajo tudi kuponi, ki jih lahko unovčite pri zunanjih partnerjih in tako še dodatno prihranite.

V podklub Tuš družina se lahko včlanite tako obstoječi Tuš klub člani* kot tisti, ki boste to še postali (slednji se lahko v podklub Tuš družina včlanite sočasno kot v Tuš klub preko splošnega spletnega obrazca). Včlanitev v podklub Tuš družina je mogoča samo preko spleta - naše spletne strani ali mobilne aplikacije.

*Tuš klub član ne more biti sočasno član podkluba Senior in podkluba Tuš družina.

KAKO DO BREZPLAČNE KNJIŽICE?

Ob včlanitvi v podklub TUŠ DRUŽINA označite, v kateri poslovalnici želite prevzeti knjižico. Po uspešni včlanitvi boste prejeli e-sporočilo, da lahko knjižico s svojo Tuš klub kartico samo v poslovalnici, ki ste jo označili, prevzamete 7 dni od včlanitve v podklub Tuš družina. V poslovalnici pred zaključkom nakupa opozorite blagajničarko, da želite prevzeti knjižico TUŠ DRUŽINA. 

Veljavnost kuponov iz knjižice Tuš družina smo podaljšali do 31. 12. 2023!

KAKO LAHKO UNOVČIM KUPONE IZ KNJIŽICE?

V TRGOVINAH IN FRANŠIZAH TUŠ TER TUŠ DROGERIJAH:

  • Kupone iz knjižice Tuš družina lahko do 3. 10. 2023 (podaljšano do 31. 12. 2023) unovčite ob predložitvi vaše Tuš klub kartice na blagajni, v kolikor ste član/ica podkluba Tuš družina.
  • Kuponi so unovčljivi samo v fizični obliki. Na blagajni pred zaključkom nakupa predložite izrezan kupon iz knjižice in na unovčitev opozorite blagajničarko.
  • Vsak kupon je unovčljiv enkrat.
  • Splošni pogoji kupona so zapisani na hrbtni strani kupona.
  • Širina asortimana je odvisna od posamezne poslovalnice, kar pomeni, da ne zagotavljamo, da so vsi izdelki na voljo v vseh poslovalnicah.
  • Ugodnosti s kuponov veljajo na aktualne redne cene.

V SPLETNEM SUPERMARKETU HITRINAKUP.COM IN SPLETNI DROGERIJI TUSDROGERIJA.SI TER PRI ZUNANJIH PARTNERJIH:

  • Kuponi so unovčljivi do 3. 10. 2023 (podaljšano do 31. 12. 2023) , razen če je na kuponu naveden drug datum.
  • Na kuponih so navedeni splošni pogoji.

Nazaj na Tuš družina