V Celju odprla vrata že 45. Tuš drogerija

  • 8

V Celju je vrata odprla že 45. Tuš drogerija, tretja v mestu ob Savinji. Na Ljubljanski cesti so na voljo izbrani izdelki za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij že dobro poznajo. Pri nakupih bodo z veseljem priskočile na pomoč izkušene svetovalke, ki imajo vedno pri roki pravi nasvet za zdrav in brezskrben življenjski slog.

V Celju smo odprl že 45. poslovalnico Tuš drogerij. Kot največja slovenska veriga drogerij smo tako dvema priljubljenima drogerijama v knežjem mestu, v središču mesta in v Planetu Tuš, dodali novo na Glaziji. Tretja celjska Tuš drogerija se razprostira na 200 m2 in kupcem prinaša sodobno in prijetno nakupovalno izkušnjo: V Celju smo prepoznali priložnost za novo drogerijo in jo zasnovali po najsodobnejših nakupovalnih trendih. Pravo dušo našim drogerijam poleg izbrane ponudbe vedno dodajo naše izkušene svetovalke, ki z veseljem priskočijo na pomoč.

Ponudba v Tuš drogeriji Celje Glazija je oblikovana po meri sodobnega kupca, ki si želi zdravega življenja in urejenega videza. V naši ponudbi so dekorativna kozmetika, dišave, izdelki za nego obraza in telesa, tudi za najbolj zahtevne, prehranska dopolnila, čistila, modni dodatki, naravna kozmetika, posebej smo zasnovali ponudbo izdelkov za moške. Novo Tuš drogerijo odlikuje tudi široka paleta izdelkov za dojenčke, malčke in mamice, tako da bodo z nakupi na Glaziji lahko zadovoljne prav vse skupine kupcev. Prizadevamo si prisluhniti željam kupcev, sledimo najsodobnejšim trendom, zato v našo ponudbo vedno znova vključujemo številne novosti, tako da bomo veseli vseh, ki se bodo po današnji otvoritvi vračali k nam.

Tuš drogerija Celje Glazija se nahaja na Ljubljanski cesti 20b in je odprta od ponedeljka do petka, od 7.00 do 19.00, ob sobotah pa od 8.00 do 12.00.

< Nazaj

Ostale novice

  • Ne spreglejte izjemne ponudbe ter super akcij in cen iz aktualnega Tuševega kataloga. Prelistajte ga TUKAJ.

  • 86

    Danes je vrata odprl popolnoma prenovljen Tuš supermarket Lucija z nakupovalno potjo po meri kupca in ambientom, ki je prilagojen sodobnemu načinu nakupovanja.V prenovljeni poslovalnici je na voljo še več pripravljenih jedi iz toploteke ter širok izbor pripravljene hrane za malico in za na pot, kupce pa presenečamo tudi z … Več

  • 66

    Tuš market Radovljica, ki je doslej deloval kot franšizna trgovina, smo včeraj odprli v osveženi podobi. Celovita prenova vključno z energetskimi izboljšavami je načrtovana v prvi polovici prihodnjega leta, delno prenovljen market v središču Radovljice pa že sedaj prinaša optimizirano nakupovalno pot, ki omogoča hitre in učinkovite nakupe. Kupci lahko- … Več