Tuš drogerija Beltinci v novi podobi

  • 9

V Beltincih je Tuš drogerija prenovila svojo drogerijo in jo popolnoma prilagodila sodobnemu trendom nakupovanja. Drogerija kupcem nudi prijetno nakupovalno izkušnjo ter s ponudbo sledi potrebam kupcev, za katere skrbijo izkušene svetovalke.

V ponudbi najdete bogat izbor ponudbe ličil uveljavljenih blagovnih znamk, med njimi tudi ponudbo naravnih in hipoalergenih ličil, svetovno znanih znamk toaletnih in parfumskih vod ter velik nabor izdelkov za nego obraza. Ponudbo kozmetike dopolnjuje tudi ponudba za moške ter paleta izdelkov za dojenčke, malčke in mamice. V prenovljeni drogeriji je moč najti tudi bogato založen oddelek prehranskih dopolnil in še večjo ponudbo čistil, torej bo lahko prav vsak našel nekaj zase.

< Nazaj

Ostale novice

  • Imetniki IN kartice Diners Club Tuš lahko v mesecu marcu kupujete čaje 1001 cvet kar 40 % ugodneje.* Preverite ugodnost TUKAJ. *Ugodnost velja izključno za imetnike IN kartice Diners Club Tuš.

  • Ne spreglejte izjemne ponudbe ter super akcij in cen iz aktualnega Tuševega kataloga. Prelistajte ga TUKAJ.

  • Prihranite ob nakupu izdelkov za dojenčke in malčke. Včlanite se in prejmite brezplačno knjižico z več kot 200 ekskluzivnimi kuponi, ki jih lahko unovčite v trgovinah in franšizah Tuš, Tuš drogerijah in pri zunanjih partnerjih. Več na tus.si/druzina.