Kaj morate vedeti o robčkih?

Otroški čistilni robčki so izjemno praktični doma in na poti. Toda katere robčke izbrati? Ponudba na trgu je brezmejna. Ko se odločate za najboljše robčke za svojega otroka, je pomembno, da razumete, iz česa so robčki narejeni. Vsi Pampers robčki so sestavljeni iz dveh ključnih elementov – iz mehkega, tkanini podobnega materiala in nežnega čistilnega losjona na vodni osnovi.

Močan, a mehak material, iz katerega so narejeni Pampers robčki, sestavljajo vlakna, ki so narejena tako, da so hkrati izjemno nežna do otroške kože in zelo vpojna. Pomembno je, da so mehka in prožna ter da se ne trgajo, saj bi lahko to povzročilo grob občutek na koži.

Losjon, ki se uporablja za Pampers robčke in ga sestavlja vsaj 97 % odstotkov vode, ima več nalog:

  • nežno očisti kožo in obriše umazanijo;
  • daje robčku dodatno svilnato gladko teksturo;
  • obnavlja naravni pH kože otroka;
  • nežno neguje in vlaži kožo;
  • poskrbi, da robčki po odprtju embalaže ohranijo svežino in se ne pokvarijo.

Kateri robčki so najboljši za vašega otroka?

Obstajajo različni dejavniki, ki jih lahko upoštevate pri izbiri najboljšega robčka za svojega otroka, na primer starost vašega malčka, kaj je v robčkih in kako jih boste uporabljali. Če imate novorojenčka, boste izbrali super mehke in nežne robčke Pampers Sensitive, ki so povsem brez dišav in kot taki idealni za občutljivo kožo vašega novorojenčka. Za aktivnega malčka, ki že uživa raznoliko hrano, kar se odraža tudi v tem, kar vas pričaka v plenički, pa boste morda raje izbrali robčke Pampers Fresh Clean.

Če želite, da so izdelki, ki jih uporabljate na otroški koži, čim bolj naravni, izberite robčke Harmonie Aqua , ki vsebujejo 99 % prečiščene vode in so izdelani iz rastlinskih vlaken. Čeprav otroške robčke največkrat povezujemo s previjanjem, so izjemno uporabni tudi za čiščenje obraza in rok, kjer koli že ste. Prav za ta namen je Pampers razvil posebno linijo robčkov Kids Hygiene On-the-go.

< Nazaj

Ostale novice

  • Ne spreglejte izjemne ponudbe ter super akcij in cen iz aktualnega Tuševega kataloga. Prelistajte ga TUKAJ.

  • Prihranite ob nakupu izdelkov za dojenčke in malčke. Včlanite se in prejmite brezplačno knjižico z več kot 200 ekskluzivnimi kuponi, ki jih lahko unovčite v trgovinah in franšizah Tuš, Tuš drogerijah in pri zunanjih partnerjih. Več na tus.si/druzina.

  • 21

    V veleblagovnici Nama ljubljančane odslej navdušuje tudi vrhunska trgovina Tuš gourmet&delikatesa s skrbno izbranimi izdelki, kjer bodo kupcem med drugim na voljo izbrani lokalni izdelki socialne kmetije Korenika, Božičeve kmetije 1987, številnih slovenskih kmetov ter Hiše Marinič, unikatne čokolade čokoladnice Lucifer Chocolate, peciva in ostale slastne dobrote Keksarne Brodnjak. Kupci … Več