Zvezdniki z bowlanjem zbrali že 5.074 evrov

Rebeka Dremelj je pribowlala na predzadnje mesto.

Včeraj je bilo v Planetu Tuš v Mariboru še posebej vroče predstavnikom moškega spola. S keglji se je namreč borila brhka Rebeka Dremelj. A ob njeni igri niso ostale ravnodušne niti predstavnice nežnejšega spola. Glede na to, da igra pevske in poslovne dive slovenske estrade ni bila navdušujoča, saj je Rebeka zasedla šele skromno predzadnje mesto, je obiskovalke bowlinga v Planetu Tuš bolj zaposlilo nenavadno vprašanje, kako je mogoče ob bowlingu ohraniti manikuro na nohtih nepoškodovano. Odgovor še vedno ni znan!

A tudi za predzadnje mesto je na dobrodelnem bowlingu zvezd potrebno prikazati znanje. Rebeka se je namreč nanj uvrstila z dobrimi 111 točkami in tako v sklad za otroke s posebnimi potrebami prispevala kar 926,39 evrov oz. 222.000 tolarjev.

Zvezdniki, ki so se odzvali na naš poziv in poziv dnevnika Večer, so do sedaj bowlali odlično. Z dobrodelnim bowlingom, ki poteka v Planetu Tuš v Mariboru vsak drugi četrtek, so ekipa Reporterja Milana, skupine Atomik Harmonik, Karma ter Skuter in včeraj Rebeka zbrali že 5.074,28 evrov oz. 1.216.000 tolarjev.

Skupaj z dnevnikom Večer namreč točke, priigrane v najboljši igri zvezdnika, vsakič pretopimo v znesek, ki se steka v sklad za nakup didaktičnih pripomočkov za Dom Antona Skale iz Maribora.

V četrtek, 18. januarja, vas v Planetu Tuš Maribor ob 20. uri zopet čaka prav posebna zvezdniška zabava. Kdo bo takrat prikazal svoje spretnosti v podiranju kegljev, naj zaenkrat še ostane skrivnost, a bučno navijanje bo vsekakor pripomoglo k boljšim rezultatom in s tem več zbranim sredstvom.

< Nazaj

Ostale novice

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več