Zvezdniki z bowlanjem zbrali že 5.074 evrov

Rebeka Dremelj je pribowlala na predzadnje mesto.

Včeraj je bilo v Planetu Tuš v Mariboru še posebej vroče predstavnikom moškega spola. S keglji se je namreč borila brhka Rebeka Dremelj. A ob njeni igri niso ostale ravnodušne niti predstavnice nežnejšega spola. Glede na to, da igra pevske in poslovne dive slovenske estrade ni bila navdušujoča, saj je Rebeka zasedla šele skromno predzadnje mesto, je obiskovalke bowlinga v Planetu Tuš bolj zaposlilo nenavadno vprašanje, kako je mogoče ob bowlingu ohraniti manikuro na nohtih nepoškodovano. Odgovor še vedno ni znan!

A tudi za predzadnje mesto je na dobrodelnem bowlingu zvezd potrebno prikazati znanje. Rebeka se je namreč nanj uvrstila z dobrimi 111 točkami in tako v sklad za otroke s posebnimi potrebami prispevala kar 926,39 evrov oz. 222.000 tolarjev.

Zvezdniki, ki so se odzvali na naš poziv in poziv dnevnika Večer, so do sedaj bowlali odlično. Z dobrodelnim bowlingom, ki poteka v Planetu Tuš v Mariboru vsak drugi četrtek, so ekipa Reporterja Milana, skupine Atomik Harmonik, Karma ter Skuter in včeraj Rebeka zbrali že 5.074,28 evrov oz. 1.216.000 tolarjev.

Skupaj z dnevnikom Večer namreč točke, priigrane v najboljši igri zvezdnika, vsakič pretopimo v znesek, ki se steka v sklad za nakup didaktičnih pripomočkov za Dom Antona Skale iz Maribora.

V četrtek, 18. januarja, vas v Planetu Tuš Maribor ob 20. uri zopet čaka prav posebna zvezdniška zabava. Kdo bo takrat prikazal svoje spretnosti v podiranju kegljev, naj zaenkrat še ostane skrivnost, a bučno navijanje bo vsekakor pripomoglo k boljšim rezultatom in s tem več zbranim sredstvom.

< Nazaj

Ostale novice

  • 86

    Danes je vrata odprl popolnoma prenovljen Tuš supermarket Lucija z nakupovalno potjo po meri kupca in ambientom, ki je prilagojen sodobnemu načinu nakupovanja.V prenovljeni poslovalnici je na voljo še več pripravljenih jedi iz toploteke ter širok izbor pripravljene hrane za malico in za na pot, kupce pa presenečamo tudi z … Več

  • 66

    Tuš market Radovljica, ki je doslej deloval kot franšizna trgovina, smo včeraj odprli v osveženi podobi. Celovita prenova vključno z energetskimi izboljšavami je načrtovana v prvi polovici prihodnjega leta, delno prenovljen market v središču Radovljice pa že sedaj prinaša optimizirano nakupovalno pot, ki omogoča hitre in učinkovite nakupe. Kupci lahko- … Več

  • Od 19. 10. 2022 do 17. 1. 2023 z nakupi v Tušu zbirajte točke zvestobe in pridobite do 60 % popusta na izdelke iz linije Dormeo® Charming. Za vsakih 10 € nakupa prejmete eno točko zvestobe kot nalepko za zbiranje na zbirnem kartončku v info letaku in v digitalni obliki, … Več