Zvezdniki z bowlanjem zbrali že 5.074 evrov

Rebeka Dremelj je pribowlala na predzadnje mesto.

Včeraj je bilo v Planetu Tuš v Mariboru še posebej vroče predstavnikom moškega spola. S keglji se je namreč borila brhka Rebeka Dremelj. A ob njeni igri niso ostale ravnodušne niti predstavnice nežnejšega spola. Glede na to, da igra pevske in poslovne dive slovenske estrade ni bila navdušujoča, saj je Rebeka zasedla šele skromno predzadnje mesto, je obiskovalke bowlinga v Planetu Tuš bolj zaposlilo nenavadno vprašanje, kako je mogoče ob bowlingu ohraniti manikuro na nohtih nepoškodovano. Odgovor še vedno ni znan!

A tudi za predzadnje mesto je na dobrodelnem bowlingu zvezd potrebno prikazati znanje. Rebeka se je namreč nanj uvrstila z dobrimi 111 točkami in tako v sklad za otroke s posebnimi potrebami prispevala kar 926,39 evrov oz. 222.000 tolarjev.

Zvezdniki, ki so se odzvali na naš poziv in poziv dnevnika Večer, so do sedaj bowlali odlično. Z dobrodelnim bowlingom, ki poteka v Planetu Tuš v Mariboru vsak drugi četrtek, so ekipa Reporterja Milana, skupine Atomik Harmonik, Karma ter Skuter in včeraj Rebeka zbrali že 5.074,28 evrov oz. 1.216.000 tolarjev.

Skupaj z dnevnikom Večer namreč točke, priigrane v najboljši igri zvezdnika, vsakič pretopimo v znesek, ki se steka v sklad za nakup didaktičnih pripomočkov za Dom Antona Skale iz Maribora.

V četrtek, 18. januarja, vas v Planetu Tuš Maribor ob 20. uri zopet čaka prav posebna zvezdniška zabava. Kdo bo takrat prikazal svoje spretnosti v podiranju kegljev, naj zaenkrat še ostane skrivnost, a bučno navijanje bo vsekakor pripomoglo k boljšim rezultatom in s tem več zbranim sredstvom.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več