Zvezdniki skupaj zbrali že skoraj 700.000 tolarjev

Zvezdniki skupaj zbrali že skoraj 700.000 tolarjev

Včeraj so Planet Tuš v Mariboru obiskali naši sosedje, hrvaška dance skupina Karma. Bowling dvorano so za hip spremenili v diskoteko, a kljub divjim zamahom po novem rjavolase Tare, Nena in Pipija proti nič hudega slutečim kegljem se je semafor nadvse uspešno upiral spreminjanju rezultatov.

Ob pomoči bučnega navijanja pa je disko skupina iz Umaga na koncu vseeno priigrala 91 točk in se tako uvrstila na tretje, za sedaj neslavno zadnje mesto.

Zbiranje sredstev za otroke s posebnimi potrebami pa gre zvezdnikom, ki so se odzvali na naš poziv in poziv dnevnika Večer, odlično. Z dobrodelnim bowlingom, ki poteka v Planetu Tuš v Mariboru vsak drugi četrtek, so namreč ekipa Reporterja Milana, ki s 138 točkami zaenkrat vodi, skupina Atomik Harmonik in sedaj Karma skupaj zbrali že 684.000 tisoč tolarjev.

Skupaj z dnevnikom Večer namreč dvojno število točk, priigranih v najboljši igri zvezdnika, vsakič pretopimo v sredstva, ki se stekajo v sklad za nakup didaktičnih pripomočkov za Dom Antona Skale iz Maribora.

V četrtek, 21. decembra, ob 20. uri, vas v Planetu Tuš Maribor zopet čaka prav posebna zvezdniška zabava. Kdo bo takrat prikazal svoje spretnosti v podiranju kegljev, naj zaenkrat še ostane skrivnost, a bučno navijanje bo vsekakor pripomoglo k boljšim rezultatom in s tem več zbranim sredstvom.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več