Zvezdniki skupaj zbrali že 6.602 evra

V Planetu Tuš Maribor se je včeraj zvečer kar iskrilo. Emil, simpatični zmagovalec resničnostnega šova Bar 2, je namreč dokazal, da zna šarmirati tudi v živo. A kljub temu, da je nenehno delil svoje nasmehe in iskrive poglede, je bila njegova koncentracija usmerjena le k enem cilju, dobrodelnemu podiranju kegljev.

Naloga mu je šla res dobro od rok, saj jih je v svoji najboljši igri ugnal kar 122. V sklad za otroke s posebnimi potrebami je tako prispeval 1018 evrov oziroma 244.000 tolarjev. Med dosedanjimi tekmovalci pa se je s tem rezultatom prebil na odlično tretje mesto.

Do sedaj se je v tekmovanju v bowling spretnostih, ki pod okriljem naše družbe in dnevnika Večer poteka vsak drugi četrtek, pomerilo že sedem zvezdnikov. Po sedmih igrah še vedno vodi glasbena skupina Skuter, sledijo pa ekipa Reporterja Milana, Emil, Atomik Harmonik, Rebeka, hrvaška glasbena skupina Karma ter vedeževalka Karin. Skupaj so zbrali že 6.602 evra oziroma 1.582.000 tolarjev. Naša družba z dnevnikom Večer namreč točke, priigrane v najboljši igri zvezdnika, vsakič pretopimo v znesek, ki se steka v sklad za nakup didaktičnih pripomočkov za Dom Antona Skale iz Maribora.

V četrtek, 15. februarja, vas v Planetu Tuš Maribor ob 20. uri čaka nova zvezdniška zabava. Kdo vas pričakuje takrat, vam še ne izdamo, vendar bo množična podpora občinstva novi zvezdi dobro dela, zato ste vsi vljudno vabljeni. Zabava z dobrodelnim namenom je zagotovljena!