Zvezdniki skupaj zbrali že 5.538 evrov

Včeraj je bil v Planetu Tuš v Mariboru zelo zanimiv večer, vse luči pa so bile usmerjene v samozavestno svetlolaso vedeževalko z globokim glasom.

Zvezdniki skupaj zbrali že 5.538 evrov Včeraj je bil v Planetu Tuš v Mariboru zelo zanimiv večer, vse luči pa so bile usmerjene v samozavestno svetlolaso vedeževalko z globokim glasom. Krogle je namreč v svoji roki držala Karin, ki vidi dlje od razumevanja vseh smrtnikov, zbranih v dvorani bowlinga. Navzoči so sprva njeno čaranje kegljev spremljali zgolj od daleč, nato pa si je simpatična Karin s predirljivimi očmi pridobila množico na svojo stran. Navkljub njeni močni energiji so obiskovalci pričeli odkrito bučno podpirati njeno zbijanje kegljev.

Karin je ob taki vzpodbudi drugega za drugim hladnokrvno podirala keglje in na koncu zbrala 61 točk. Tako je s svojo igro v dobrodelnem bowlingu zvezd v sklad za otroke s posebnimi potrebami prispevala 509,10 evrov oziroma 122.000 tolarjev.

Do sedaj se je v tekmovanju v bowling spretnostih, ki poteka vsak drugi četrtek pod našim okriljem in okriljem dnevnika Večer, pomerilo že šest zvezdnikov. To so bili ekipa Reporterja Milana, glasbena skupina Atomik Harmonik, Karma, Skuter, brhka nekdanja miss Rebeka ter včerajšnja vedeževalka Karin. Po šestih igrah tako po številu točk še vedno vodi glasbena skupina Skuter, za njo pa si sledijo ekipa Reporterja Milana, Atomik Harmonik, Rebeka, hrvaška glasbena skupina Karma ter Karin. Skupaj so zbrali že 5.583,38 evrov oziroma 1.338.000 tolarjev. Skupaj z dnevnikom Večer namreč točke, priigrane v najboljši igri zvezdnika, vsakič pretopimo v znesek, ki se steka v sklad za nakup didaktičnih pripomočkov za Dom Antona Skale iz Maribora.

V četrtek, 1. februarja, vas v Planetu Tuš Maribor ob 20. uri čaka nova zvezdniška zabava. Kdo vas pričakuje takrat, vam še ne izdamo, vendar bo množična podpora občinstva novi zvezdi dobro dela, zato ste vsi vljudno vabljeni. Zabava z dobrodelnim namenom je zagotovljena!

< Nazaj

Ostale novice

  • 17

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več