Žrebanje za nagradno igro Fructal

V četrtek, 3. julija, je bilo v Planetu Tuš ob 19:00 uri žrebanje za nagradno igro Fructal.

V četrtek, 3. julija, je bilo v Planetu Tuš ob 19:00 uri žrebanje za nagradno igro Fructal. Vzdušje je bilo zelo napeto, saj je bilo potrebno izžrebati srečneža, ki si bo privoščil počitnice za pol milijona slovenskih tolarjev. Prireditev je vodila seksi Pika Božič.

Vzdušje je torej bilo enkratno, ljudi je bilo ogromno, srečni počitnikar pa je postal Robert Ribič iz Maribora. Robertu iz srca čestitamo, vsem ostalim pa želimo čimveč lepih nagrad v ostalih Tuševih nagradnih igrah!

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.