Žrebanje za nagradno igro Fructal

V četrtek, 3. julija, je bilo v Planetu Tuš ob 19:00 uri žrebanje za nagradno igro Fructal.

V četrtek, 3. julija, je bilo v Planetu Tuš ob 19:00 uri žrebanje za nagradno igro Fructal. Vzdušje je bilo zelo napeto, saj je bilo potrebno izžrebati srečneža, ki si bo privoščil počitnice za pol milijona slovenskih tolarjev. Prireditev je vodila seksi Pika Božič.

Vzdušje je torej bilo enkratno, ljudi je bilo ogromno, srečni počitnikar pa je postal Robert Ribič iz Maribora. Robertu iz srca čestitamo, vsem ostalim pa želimo čimveč lepih nagrad v ostalih Tuševih nagradnih igrah!

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.