Zlato in srebro za mlečne izdelke lastne blagovne znamke Tuš

Na osrednjem nacionalnem ocenjevanju mleka in mlečnih izdelkov so mlečni izdelki lastne blagovne znamke Tuš prejeli številna odličja. V Tušu smo tako prvi trgovec, ki je izdelke svoje lastne blagovne znamke postavil ob bok priznanim znamkam, in s tem dokazal, da sodi med najboljše.

Aleksander Svetelšek, generalni direktor Skupine Tuš je številna odličja komentiral: ˝Kakovost je prvo merilo našega dela in tako temelj tudi na segmentu naše lastne blagovne znamke. Izdelki Tuš so vrhunske kvalitete, z oceno na Mednarodnem kmetijsko-živilskem sejmu v Gornji Radgoni pa smo želeli tudi strokovno potrditev. V primerjavi z izdelki priznanih proizvajalcev, ki so v povprečju tudi za več kot 30 odstotkov dražji, so se izdelki Tuš izkazali odlično.˝

Visoka kakovost, ki je predpogoj, da se izdelek uvrsti na osrednje nacionalno ocenjevanje kakovosti, pa je tudi priznanje slovenskim proizvajalcem, saj so namreč vsi nagrajeni izdelki lastne blagovne znamke Tuš slovenskega porekla.

Na osrednjem nacionalnem ocenjevanju mleka in mlečnih izdelkov je Kislo mleko Tuš tako prejelo zlato medaljo. Srebrno pa so prejeli Kisla smetana Tuš, Skuta posneta Tuš, Jogurt LC navadni Tuš, Jogurt LC sadni jagoda Tuš in Jogurt LC sadni gozdni sadeži Tuš.

Osvojena odličja pa so tudi nazorna potrditev novega Tuševega slogana ´Tuš, vedno boljši!´. Nenehen trud na področju kvalitete in konstantno usmerjenost k izboljšavam na vseh področjih dela smo namreč v Skupini Tuš v zadnjem letu želeli ponazoriti tudi z novim sloganom, ki ponazarja zavezo k učenju, izboljševanju, nenehen trud za kvaliteto in svežino ponudbe ter izboljševanje storitve.

Izdelki Tuš pa so tako poleg priljubljenosti med potrošniki dobili tudi strokovno verifikacijo. Komisija ocenjevalcev na tradicionalnem Radgonskem sejmu je namreč sestavljena iz najbolj renomiranih strokovnjakov, ki delujejo na univerzah, znanstveno-raziskovalnih institucijah in v praksi.