Zgradili prvi trgovski center v Mozirju

Otvoritev trgovskega centra bo dna dni spremljal pester zabavni program

Danes, 25. avgusta, se odpira prvi trgovski center v Mozirju. Pri Tušu smo v objekt vložili kar 1.2 milijarde tolarjev in ob tej priložnosti pripravili slovesno otvoritev, ki jo bo spremljal kar dvodnevni zabavni program, na katerem bodo med drugimi nastopili tudi Natalija Verboten, Atomik Harmonik, Kingston in Čuki. Dogajanje se bo začelo ob 11. uri.

Trgovski center se na naslovu Na trgu 33 v Mozirju razprostira na več kot 2500 m². V njem bo zaposlitev dobilo kar 56 oseb, poleg Tuševega supermarketa pa bodo v njem trgovina s tekstilom In moda, drogerija TUŠ, trgovina z obutvijo In shoe, banka, zavarovalnica, frizerski salon, Loto trafika, fotografski studio in bistro.

Bogat program bosta otvorili Godba na pihala kulturnega društva iz Zgornje Savinjske doline in mažoretna skupina Šoštanj. Slavnostna govorca na prireditvi bosta poleg direktorja podjetja Engrotuš gospoda Aleksandra Svetelška tudi župan občine Mozirje gospod Ivan Suhoveršnik in gospod Darko Bele, predsednik društva E.H.D. Mozirski gaj.

Po uradnem delu prireditve, ki se bo zaključila s slavnostno otvoritvijo trgovskega centra, se bo program nadaljeval z nastopom folklorne skupine »Oljka« iz Šmartnega ob Paki. Dogajanje s številnimi degustacijami in presenečenji za obiskovalce bo dodatno popestril harmonikar Viki Ašič. Ob 16. uri bodo sledili koncerti Natalije Verboten ter glasbenih skupin Atomik Harmonik in Kingston.

Dogodek se bo nadaljeval tudi v četrtek, 26. avgusta, ko se bo ob 15. uri pričel program, na katerem bosta otroke zabavala čarodej David in Klovn Žare. Vsi prisotni pa se bodo lahko posladkali ob degustaciji sokov in sladkarij. Program se bo ob pol šesti uri popoldan nadaljeval s koncertom skupine Čuki.

Dodatne informacije:
Leonida Pevec
odnosi z javnostmi
Tel. 03 424 11 32
fax. 03 424 12 80
e-mail: leonida.pevec@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 86

    Danes je vrata odprl popolnoma prenovljen Tuš supermarket Lucija z nakupovalno potjo po meri kupca in ambientom, ki je prilagojen sodobnemu načinu nakupovanja.V prenovljeni poslovalnici je na voljo še več pripravljenih jedi iz toploteke ter širok izbor pripravljene hrane za malico in za na pot, kupce pa presenečamo tudi z … Več

  • 66

    Tuš market Radovljica, ki je doslej deloval kot franšizna trgovina, smo včeraj odprli v osveženi podobi. Celovita prenova vključno z energetskimi izboljšavami je načrtovana v prvi polovici prihodnjega leta, delno prenovljen market v središču Radovljice pa že sedaj prinaša optimizirano nakupovalno pot, ki omogoča hitre in učinkovite nakupe. Kupci lahko- … Več

  • Od 19. 10. 2022 do 17. 1. 2023 z nakupi v Tušu zbirajte točke zvestobe in pridobite do 60 % popusta na izdelke iz linije Dormeo® Charming. Za vsakih 10 € nakupa prejmete eno točko zvestobe kot nalepko za zbiranje na zbirnem kartončku v info letaku in v digitalni obliki, … Več