Že četrto leto zapored sta družbi Henkel Slovenija in Tuš kar dvajsetim slovenskim vrtcem podarili mini gospodinjske kotičke

  • 13

Družbi Henkel Slovenija in Tuš ponovno z velikim zadovoljstvom zaključujeta tradicionalni, družbeno odgovorni projekt, z naslovom »Umazal sem se, pa nič hudega!«, s katerim sta kar 20 slovenskim vrtcem opremili njihove igralne kotičke z mini gospodinjskimi aparati.

Vrtci so se za opremo mini gospodinjskih kotičkov potegovali s sodelovanjem na ustvarjalnem natečaju, pri katerem so morali otroci skupaj s svojimi vzgojitelji narisati risbico na temo »Umazal sem se, pa nič hudega!«. Nad prispelimi risbami je bila komisija v sestavi predstavnikov družb Henkel Slovenija in Tuš-a navdušena in z veliko težavo izbrala 20 najlepših risbic. Največje navdušenje so požele risbice najmlajših, ki so se izdelka »lotili« s prsti, dlanmi in barvami. Na natečaj se je odzvalo 69 vrtcev, oziroma kar 91 enot iz vse Slovenije, vseh starostnih skupin.

Urša Jelnikar, vodja prodaje za Adria regijo v družbi Henkel, je ob tej priložnosti izjavila: “V družbi Henkel Slovenija se še posebej veselimo projektov, ker sodelujejo otroci, saj nas vedno znova navdušijo s svojo domišljijo in ustvarjalnostjo. Naš cilj je pripomoči slovenski družbi do te mere, da bo glavna »naloga« otrok njihov uspešen razvoj in zadovoljstvo ter, da bodo odrasli v odgovorne in zdrave osebe. Menimo, da je izobraževanje skozi igro v gospodinjskih kotičkih prijetno in hkrati pripomore k njihovem razvoju ter spoznavanju opravil in odgovornosti na prijeten način. Veseli smo, da smo lahko letos že četrtič razveselili številne otroke iz dvajsetih vrtcev«!”

Družbena odgovornost je vpeta tudi v delovanje podjetja Tuš. S številnimi projekti pri tem skrbijo predvsem za otroke, spodbujanje njihove ustvarjalnosti, znanja in samozavesti. ˝»V podjetju Tuš že več kot 22 let izjemno pozornost in skrb posvečamo družbeno odgovornim akcijam, s posebnim poudarkom na pomoči našim najmlajšim. Tudi naše sodelovanje s podjetjem Henkel traja že zavidljivo vrsto let in upamo, da bomo našo uspešno zgodbo nadaljevali,« je povedal Uroš Grešak, direktor nabave v Tušu.

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.