Že četrto leto zapored sta družbi Henkel Slovenija in Tuš kar dvajsetim slovenskim vrtcem podarili mini gospodinjske kotičke

  • 13

Družbi Henkel Slovenija in Tuš ponovno z velikim zadovoljstvom zaključujeta tradicionalni, družbeno odgovorni projekt, z naslovom »Umazal sem se, pa nič hudega!«, s katerim sta kar 20 slovenskim vrtcem opremili njihove igralne kotičke z mini gospodinjskimi aparati.

Vrtci so se za opremo mini gospodinjskih kotičkov potegovali s sodelovanjem na ustvarjalnem natečaju, pri katerem so morali otroci skupaj s svojimi vzgojitelji narisati risbico na temo »Umazal sem se, pa nič hudega!«. Nad prispelimi risbami je bila komisija v sestavi predstavnikov družb Henkel Slovenija in Tuš-a navdušena in z veliko težavo izbrala 20 najlepših risbic. Največje navdušenje so požele risbice najmlajših, ki so se izdelka »lotili« s prsti, dlanmi in barvami. Na natečaj se je odzvalo 69 vrtcev, oziroma kar 91 enot iz vse Slovenije, vseh starostnih skupin.

Urša Jelnikar, vodja prodaje za Adria regijo v družbi Henkel, je ob tej priložnosti izjavila: “V družbi Henkel Slovenija se še posebej veselimo projektov, ker sodelujejo otroci, saj nas vedno znova navdušijo s svojo domišljijo in ustvarjalnostjo. Naš cilj je pripomoči slovenski družbi do te mere, da bo glavna »naloga« otrok njihov uspešen razvoj in zadovoljstvo ter, da bodo odrasli v odgovorne in zdrave osebe. Menimo, da je izobraževanje skozi igro v gospodinjskih kotičkih prijetno in hkrati pripomore k njihovem razvoju ter spoznavanju opravil in odgovornosti na prijeten način. Veseli smo, da smo lahko letos že četrtič razveselili številne otroke iz dvajsetih vrtcev«!”

Družbena odgovornost je vpeta tudi v delovanje podjetja Tuš. S številnimi projekti pri tem skrbijo predvsem za otroke, spodbujanje njihove ustvarjalnosti, znanja in samozavesti. ˝»V podjetju Tuš že več kot 22 let izjemno pozornost in skrb posvečamo družbeno odgovornim akcijam, s posebnim poudarkom na pomoči našim najmlajšim. Tudi naše sodelovanje s podjetjem Henkel traja že zavidljivo vrsto let in upamo, da bomo našo uspešno zgodbo nadaljevali,« je povedal Uroš Grešak, direktor nabave v Tušu.

< Nazaj

Ostale novice

  • 8

    Prisluhnil smo željam kupcev in prenovil izjemno priljubljen lokalni market, ki ponuja najsodobnejšo, priročno nakupovanje v trajnostno opremljenem ambientu z razširjeno ponudbo svežih izdelkov.

  • Cenjene stranke obveščamo, o odpoklicu izdelka Sladoledna palčka Snickers Ice, 6x48G, Mars Wrigley, zaradi vsebnosti etilenoksida v eni od sestavin izdelka. Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • 1

    V Tušu smo se v zadnjem tednu Dirke po Franciji obarvali v rumeno. Rumena je postala prevladujoča in tako v finalnem tednu v podporo našemu kolesarskemu asu Pogiju zamenjala našo prepoznavno zeleno.