Zdravje in zabava v Planetu Tuš Kranj

  • 1

Januar se v kranjskem Planetu Tuš pričenja z zaobljubo o vitaminsko nabitem in vitalnem novem letu. Festival vitaminov in vitalnosti, ki bo kupce vedril 23. in 24. januarja, obeta številne zdrave popuste, od akcijske ponudbe svežega sadja in zelenjave do najrazličnejših športno obarvanih aktivnosti, ki bodo prevzele naša telesa. Zdrave nakupe bo popestril tudi otroški smeh ob lutkovni predstavi Mojca Pokrajculja, miganje v glasbenih ritmih pa se obeta v Disco Planetu Kranj.

Januar se v Planetu Tuš Kranj pričenja s festivalom, kjer v ospredje prihajajo vitamini, tiste organske spojine, ki se nahajajo v naši krvi in ki nam pomagajo pri vzpostavljanju zdravega ravnotežja in vitalnosti. V petek, 23. januarja, in soboto, 24. januarja, bodo obiskovalci Planeta Tuš Kranj lahko razvajali svoje brbončice ob degustaciji eksotičnega sadja, za najbolj sladkosnede pa bodo poskrbele slaščičarne De la Creme s svojimi presnimi torticami in svežimi smutiji. Dan bo popestrila ekipa mladih plavalcev Plavalnega kluba Triglav ter obisk plavalke Anje Čarman ter državnega prvaka Emila Tahiroviča. Obetajo se še različni popusti, brezplačen pregled z doplerjem, delavnice za otroke ter poslikava nohtov s sadnimi motivi.

Festival pa bo namenjen tudi ozaveščanju o raku sodobnega časa – sladkorju. Strastna želja po sladki hrani, težave z uravnavanjem krvnega sladkorja in ne nazadnje kronična utrujenost so resni znaki, ki nakazujejo na posameznikove težave s povišano količino sladkorja v krvi. V okviru Festivala vitaminov in vitalnosti bodo zato potekale tudi BREZPLAČNE meritve pritiska in višine sladkorja v krvi, namenjene vsem, ki se zavedajo pomena boja proti bolezni sodobnega časa.

Da je Planet Tuš prostor za vse generacije, male in velike, bo dokazala tudi otroška lutkovna predstava Mojca Pokrajculja. Zadnjo januarsko soboto, 31. januarja, s pričetkom ob 11. uri, bodo imeli gledalci priložnost spoznati dogodivščine prijazne Mojce, prebrisane lisičke, zajčka krojača in ostalih gozdnih živalic, obenem pa podoživeti zgodbo, ki že več desetletij greje srca otrok.

Za najbolj nor zaključek meseca, 31. januarja, v Kranj prihajajo še Modrijani & DJ Ney. Modrijani, štiričlanska fantovska glasbena zasedba, ki igra in ustvarja na področju narodnozabavne glasbe, obljubljajo nepozaben pristen gorenjski večer, ki ga ne gre zamuditi. Mladostni in inovativni narodnozabavni ritmi bodo tako vse ljubitelje dobre glasbe ponesle na plesišče Disco Planeta Kranj, kjer se zabava prava prične že ob 22. uri.  

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več