Zdrav začetek leta v Planetu Tuš Celje

  • 1

Januar se v celjskem
Planetu Tuš pričenja z zaobljubo o vitaminsko nabitem in vitalnem novem letu.
Festival vitaminov in vitalnosti, ki bo kupce vedril 16. in 17. januarja, obeta
številne zdrave popuste, od akcijske ponudbe svežega sadja in zelenjave do
najrazličnejših športno obarvanih aktivnosti, ki bodo prevzele naša telesa.
Zdrave nakupe bo popestril tudi otroški smeh ob lutkovni predstavi Mojca
Pokrajculja, ki pa je namenjena zabavi tako najmlajših kot tudi vseh ostalih,
ki ostajajo mladi po srcu.

Januar se v Planetu Tuš Celje pričenja s festivalom, kjer v ospredje prihajajo vitamini, tiste organske spojine, ki se nahajajo v naši krvi in ki nam pomagajo pri vzpostavljanju zdravega ravnotežja in vitalnosti. Že ta petek, 16. januarja, od 16. do 19. ure, bodo obiskovalci Planeta Tuš lahko razvajali svoje borbončice ob degustaciji eksotičnega sadja, za najbolj sladkosnede pa bodo poskrbeli v slaščičarni in kavarni De la Creme s svojimi presnimi torticami in svežimi smoothiji. Od 16. do 19. ure bo čas za razgibavanje s skoki visoko v zrak. Ekipa X9 jumping bo poskrbela za energičen program jumping fitnesa, obljubljajo pa neverjetno eksplozijo občutkov, ki krepijo telo in duha. Obetajo se še različni popusti, brezplačna kontrola vida in predstavitve številnih drugih športnih vadb.

Festivalski sobotni program, 17. januarja, od 9. do 13. ure in od 16. do 19. ure, bo še bogatejši. Wellness Aspara bo med 9. in 12. uro poskrbel, da bodo obiskovalci zaplesali v latino ritmih zumbe, se sprostili ob gibih klasične aerobike in preizkusili čvrstost svojega trebuha, nog in zadnjice ob TNZ vadbi. Ob tem bo Plesni Val prevzel nazor nad ritmi in glasbo, saj se dopoldne, med 10. 30 in 11. uro, obeta program za mladince, kasneje od 16. do 16.30 pa za člane 15+. Popoldne, od 16. do 19. ure, pa bo ponovno priložnost za skoke z ekipo X9 jumping in vadbo jumping fitnes.

Dan bo namenjen tudi ozaveščanju o raku sodobnega časa – sladkorju. Strastna želja po sladki hrani, težave z uravnavanjem krvnega sladkorja in ne nazadnje kronična utrujenost so resni znaki, ki nakazujejo na posameznikove težave s povišano količino sladkorja v krvi. V soboto, od 9. do 13. ure, bodo v okviru Festivala vitaminov in vitalnosti potekale BREZPLAČNE meritve pritiska in višine sladkorja v krvi, namenjene vsem, ki se zavedajo pomena boja proti bolezni sodobnega časa.

Da je Planet Tuš prostor za vse generacije, male in velike, bo dokazala lutkovna predstava Mojca Pokrajculja, 24. januarja, s pričetkom ob 11. uri. Mojca je med pometanjem hiške našla krajcar in si zanj kupi piskrček. Ko pokrajino presenetita mraz in burja, pa postane piskrček pravo majceno zavetišče za številne živalce. Gledalci bodo tako imeli priložnost spoznati dogodivščine prijazne Mojce, prebrisane lisičke, zajčka krojača in ostalih gozdnih živalic, obenem pa podoživeti zgodbo, ki že več desetletij greje srca otrok.

Planet Tuš tako obeta pestro dogajanje v Celju, kjer bodo nekaj zase našli tako najmlajši kot tudi starejši, ki iščejo priložnosti za zdravo in aktivno preživljanje prostega časa. 

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več