Žana pribowlala na predzadnje mesto

Včeraj je publiko mariborskega Planeta Tuš razgrela vroča Belokranjka – Žana.

Včeraj je publiko mariborskega Planeta Tuš razgrela vroča Belokranjka – Žana. V Planetu Tuš pa ni predstavljala svojih glasbenih darov, ampak svoje športne sposobnosti. Za dobrodelni namen se je namreč spopadla z bowling kroglo in keglji.

Žani gre petje vsekakor bolj od rok kot podiranje kegljev. S 66 točkami se je uvrstila šele na predzadnje mesto in z njega izrinila izenačene Vesele Štajerke in hrvaško glasbeno skupino Karma. A vsak rezultat je v dobrodelnem bowlingu pomemben, skupaj z dnevnikom Večer ga namreč vsakokrat pretopimo v znesek, ki se steka v sklad za nakup didaktičnih pripomočkov za Dom Antona Skale iz Maribora. Žana je tako s svojim rezultatom v sklad za otroke s posebnimi potrebami prispevala kar 550 evrov.

Do sedaj se je v tekmovanju v bowling spretnostih, ki pod okriljem naše družbe in dnevnika Večer poteka vsak drugi četrtek, pomerilo že deset zvezdnikov. Na prvem mestu še vedno kraljuje glasbena skupina Skuter, sledijo pa ji skupina Nude, ekipa Reporterja Milana, Emil iz Bara 2, Atomik Harmonik, Rebeka, Vesele Štajerke, hrvaška glasbena skupina Karma, Žana ter vedeževalka Karin. In skupaj so zbrali že odličnih 9.130 evrov.

V četrtek, 29. marca, vas v Planetu Tuš Maribor ob 20. uri čaka nova zvezdniška zabava. Kdo vas pričakuje takrat, vam še ne izdamo, vendar bo množična podpora občinstva novi zvezdi dobro dela, zato ste vsi vljudno vabljeni. Zabava z dobrodelnim namenom je zagotovljena!