Žana pribowlala na predzadnje mesto

Včeraj je publiko mariborskega Planeta Tuš razgrela vroča Belokranjka – Žana.

Žana pribowlala na predzadnje mesto Včeraj je publiko mariborskega Planeta Tuš razgrela vroča Belokranjka – Žana. V Planetu Tuš pa ni predstavljala svojih glasbenih darov, ampak svoje športne sposobnosti. Za dobrodelni namen se je namreč spopadla z bowling kroglo in keglji.

Žani gre petje vsekakor bolj od rok kot podiranje kegljev. S 66 točkami se je uvrstila šele na predzadnje mesto in z njega izrinila izenačene Vesele Štajerke in hrvaško glasbeno skupino Karma. A vsak rezultat je v dobrodelnem bowlingu pomemben, skupaj z dnevnikom Večer ga namreč vsakokrat pretopimo v znesek, ki se steka v sklad za nakup didaktičnih pripomočkov za Dom Antona Skale iz Maribora. Žana je tako s svojim rezultatom v sklad za otroke s posebnimi potrebami prispevala kar 550 evrov.

Do sedaj se je v tekmovanju v bowling spretnostih, ki pod okriljem naše družbe in dnevnika Večer poteka vsak drugi četrtek, pomerilo že deset zvezdnikov. Na prvem mestu še vedno kraljuje glasbena skupina Skuter, sledijo pa ji skupina Nude, ekipa Reporterja Milana, Emil iz Bara 2, Atomik Harmonik, Rebeka, Vesele Štajerke, hrvaška glasbena skupina Karma, Žana ter vedeževalka Karin. In skupaj so zbrali že odličnih 9.130 evrov.

V četrtek, 29. marca, vas v Planetu Tuš Maribor ob 20. uri čaka nova zvezdniška zabava. Kdo vas pričakuje takrat, vam še ne izdamo, vendar bo množična podpora občinstva novi zvezdi dobro dela, zato ste vsi vljudno vabljeni. Zabava z dobrodelnim namenom je zagotovljena!

< Nazaj

Ostale novice

  • 17

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več