Žana pribowlala na predzadnje mesto

Včeraj je publiko mariborskega Planeta Tuš razgrela vroča Belokranjka – Žana.

Žana pribowlala na predzadnje mesto Včeraj je publiko mariborskega Planeta Tuš razgrela vroča Belokranjka – Žana. V Planetu Tuš pa ni predstavljala svojih glasbenih darov, ampak svoje športne sposobnosti. Za dobrodelni namen se je namreč spopadla z bowling kroglo in keglji.

Žani gre petje vsekakor bolj od rok kot podiranje kegljev. S 66 točkami se je uvrstila šele na predzadnje mesto in z njega izrinila izenačene Vesele Štajerke in hrvaško glasbeno skupino Karma. A vsak rezultat je v dobrodelnem bowlingu pomemben, skupaj z dnevnikom Večer ga namreč vsakokrat pretopimo v znesek, ki se steka v sklad za nakup didaktičnih pripomočkov za Dom Antona Skale iz Maribora. Žana je tako s svojim rezultatom v sklad za otroke s posebnimi potrebami prispevala kar 550 evrov.

Do sedaj se je v tekmovanju v bowling spretnostih, ki pod okriljem naše družbe in dnevnika Večer poteka vsak drugi četrtek, pomerilo že deset zvezdnikov. Na prvem mestu še vedno kraljuje glasbena skupina Skuter, sledijo pa ji skupina Nude, ekipa Reporterja Milana, Emil iz Bara 2, Atomik Harmonik, Rebeka, Vesele Štajerke, hrvaška glasbena skupina Karma, Žana ter vedeževalka Karin. In skupaj so zbrali že odličnih 9.130 evrov.

V četrtek, 29. marca, vas v Planetu Tuš Maribor ob 20. uri čaka nova zvezdniška zabava. Kdo vas pričakuje takrat, vam še ne izdamo, vendar bo množična podpora občinstva novi zvezdi dobro dela, zato ste vsi vljudno vabljeni. Zabava z dobrodelnim namenom je zagotovljena!

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več