Zaključimo poletje v pravem slogu – HOLI SUMMER CLOSING

  • 1

Eksplozija barve in zabave bo padla na Koper

Po fantastičnem začetku poletja s Tuševim tekom barv se bomo od sonca in morja poslovili v velikem slogu: s HOLI SUMMER CLOSING partyjem

Rezervirajte si petek, 25. septembra, ko vas bo ponovno pričakal magični barvni prah, za glasbeno razvajanje pa bodo poskrbeli mojstri elektronske glasbe.

Večer bomo začeli barvito, z obmetavanjem s tako imenovanimi HOLI barvami, ga nadaljevali v hitrejših ritmih z domačimi in mednarodnimi gosti, ki zasedajo lestvice elektronske glasbe in polnijo klube.

 

Glasen aplavz najprej za DUBVISION, nizozemska DJ-a, ki navdušujeta po vsem svetu in sodelujeta z zvenečimi glasbenimi imeni, med drugimi tudi z Martinom Garixom in Sandrom van Doornom. Za njima bo oder ogrel tandem VANILLAZ, ki je navdušil že na Tuševem teku barv, zdaj pa se fanta vračata s polno mero sveže energije, saj prav zdaj svetu predstavljata svojo novo uspešnico Sidekick, ki je našla mesto tudi v setih velikih elektronskih zvezd, od Davida Guette in Hardwella do Fedde le Granda, priporočil pa ju je tudi sloviti festival Tomorrowland. Obalno občinstvo bo v jesen odplesalo še z duom SECRET DISCO, ljubljenca Primorcev, ki s svojim nastopom odpirata novo sezono barv in številna presenečenja Disco Planeta Tuš Koper.

 

Preplešite z nami še zadnjo poletno noč v tem letu in si obarvajte večer z vsemi barvami, kar jih premorete. Čarovnija in zabava zagotovljeni!

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.