Zaključimo poletje v pravem slogu – HOLI SUMMER CLOSING

  • 1

Eksplozija barve in zabave bo padla na Koper

Po fantastičnem začetku poletja s Tuševim tekom barv se bomo od sonca in morja poslovili v velikem slogu: s HOLI SUMMER CLOSING partyjem

Rezervirajte si petek, 25. septembra, ko vas bo ponovno pričakal magični barvni prah, za glasbeno razvajanje pa bodo poskrbeli mojstri elektronske glasbe.

Večer bomo začeli barvito, z obmetavanjem s tako imenovanimi HOLI barvami, ga nadaljevali v hitrejših ritmih z domačimi in mednarodnimi gosti, ki zasedajo lestvice elektronske glasbe in polnijo klube.

 

Glasen aplavz najprej za DUBVISION, nizozemska DJ-a, ki navdušujeta po vsem svetu in sodelujeta z zvenečimi glasbenimi imeni, med drugimi tudi z Martinom Garixom in Sandrom van Doornom. Za njima bo oder ogrel tandem VANILLAZ, ki je navdušil že na Tuševem teku barv, zdaj pa se fanta vračata s polno mero sveže energije, saj prav zdaj svetu predstavljata svojo novo uspešnico Sidekick, ki je našla mesto tudi v setih velikih elektronskih zvezd, od Davida Guette in Hardwella do Fedde le Granda, priporočil pa ju je tudi sloviti festival Tomorrowland. Obalno občinstvo bo v jesen odplesalo še z duom SECRET DISCO, ljubljenca Primorcev, ki s svojim nastopom odpirata novo sezono barv in številna presenečenja Disco Planeta Tuš Koper.

 

Preplešite z nami še zadnjo poletno noč v tem letu in si obarvajte večer z vsemi barvami, kar jih premorete. Čarovnija in zabava zagotovljeni!

< Nazaj

Ostale novice

  • 17

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več