Zaključimo poletje v pravem slogu – HOLI SUMMER CLOSING

  • 1

Eksplozija barve in zabave bo padla na Koper

Po fantastičnem začetku poletja s Tuševim tekom barv se bomo od sonca in morja poslovili v velikem slogu: s HOLI SUMMER CLOSING partyjem

Rezervirajte si petek, 25. septembra, ko vas bo ponovno pričakal magični barvni prah, za glasbeno razvajanje pa bodo poskrbeli mojstri elektronske glasbe.

Večer bomo začeli barvito, z obmetavanjem s tako imenovanimi HOLI barvami, ga nadaljevali v hitrejših ritmih z domačimi in mednarodnimi gosti, ki zasedajo lestvice elektronske glasbe in polnijo klube.

 

Glasen aplavz najprej za DUBVISION, nizozemska DJ-a, ki navdušujeta po vsem svetu in sodelujeta z zvenečimi glasbenimi imeni, med drugimi tudi z Martinom Garixom in Sandrom van Doornom. Za njima bo oder ogrel tandem VANILLAZ, ki je navdušil že na Tuševem teku barv, zdaj pa se fanta vračata s polno mero sveže energije, saj prav zdaj svetu predstavljata svojo novo uspešnico Sidekick, ki je našla mesto tudi v setih velikih elektronskih zvezd, od Davida Guette in Hardwella do Fedde le Granda, priporočil pa ju je tudi sloviti festival Tomorrowland. Obalno občinstvo bo v jesen odplesalo še z duom SECRET DISCO, ljubljenca Primorcev, ki s svojim nastopom odpirata novo sezono barv in številna presenečenja Disco Planeta Tuš Koper.

 

Preplešite z nami še zadnjo poletno noč v tem letu in si obarvajte večer z vsemi barvami, kar jih premorete. Čarovnija in zabava zagotovljeni!

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več