Zaključena prenova Tuševe drogerije Lepota in zdravje v Mariboru

V petek, 14. septembra, ob 10. uri smo odprli prenovljeno Tuševo drogerijo na Gregorčičevi ulici v Mariboru.

V petek, 14. septembra, ob 10. uri smo odprli prenovljeno Tuševo drogerijo na Gregorčičevi ulici v Mariboru. V prenovo in posodobitev smo vložili skoraj 180.000 evrov, trajala pa je le dober mesec. Sodobna in specializirana drogerija se bo po novem imenovala Lepota in zdravje in se bo tako tudi imensko pridružila drugi največji verigi drogerij v Sloveniji.

Prve kupce bo pričakala prenovljena notranjost in povsem nova oprema, ki bosta omogočili še prijetnejši nakup, saj nova konfiguracija prostora in opreme omogoča še pestrejšo in kakovostnejšo ponudbo. V drogeriji se po novem nahaja tudi foto kotiček, v katerem bodo kupci deležni hitrih in ugodnih fotografskih storitev.

Aleksander Svetelšek, generalni direktor Skupine Tuš, je o prenovi povedal: ˝V skladu s strategijo razvoja verige Lepota in zdravje smo drogerijo v Mariboru prenovili tako, da ustreza najvišjim kriterijem zdravega, naravnega in okolju prijaznega življenja. Izboljšali smo ponudbo in jo razširili s priznanimi blagovnimi znamkami. V njej bodo tako odslej naše stranke našle vse, kar potrebujejo za osebno nego.«

Drogerije Lepota in zdravje so se na slovenskem trgu utrdile s kakovostno in pestro ponudbo, ki sega od dekorativne kozmetike, parfumerije, izdelkov za osebno nego in zdrave prehrane do sanitetnega materiala, čistil ter izbrane ponudbe knjig. Ponudbo nenehno izboljšujemo v skladu s sodobnimi trendi, ki izhajajo iz zdravega načina življenja, kamor sodi tudi nenehno izobraževanje zaposlenih. Tako so ob pestri izbiri izdelkov stranke deležne tudi prijaznega in strokovnega svetovanja.

Prenovljena drogerija Lepota in zdravje v Mariboru bo za kupce odprta od ponedeljka do petka od 7.30 do 20. ure, ob sobotah od 7.30 do 14. ure, ob nedeljah je drogerija zaprta.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več