Zaključena prenova Tuševe drogerije Lepota in zdravje v Mariboru

V petek, 14. septembra, ob 10. uri smo odprli prenovljeno Tuševo drogerijo na Gregorčičevi ulici v Mariboru.

V petek, 14. septembra, ob 10. uri smo odprli prenovljeno Tuševo drogerijo na Gregorčičevi ulici v Mariboru. V prenovo in posodobitev smo vložili skoraj 180.000 evrov, trajala pa je le dober mesec. Sodobna in specializirana drogerija se bo po novem imenovala Lepota in zdravje in se bo tako tudi imensko pridružila drugi največji verigi drogerij v Sloveniji.

Prve kupce bo pričakala prenovljena notranjost in povsem nova oprema, ki bosta omogočili še prijetnejši nakup, saj nova konfiguracija prostora in opreme omogoča še pestrejšo in kakovostnejšo ponudbo. V drogeriji se po novem nahaja tudi foto kotiček, v katerem bodo kupci deležni hitrih in ugodnih fotografskih storitev.

Aleksander Svetelšek, generalni direktor Skupine Tuš, je o prenovi povedal: ˝V skladu s strategijo razvoja verige Lepota in zdravje smo drogerijo v Mariboru prenovili tako, da ustreza najvišjim kriterijem zdravega, naravnega in okolju prijaznega življenja. Izboljšali smo ponudbo in jo razširili s priznanimi blagovnimi znamkami. V njej bodo tako odslej naše stranke našle vse, kar potrebujejo za osebno nego.«

Drogerije Lepota in zdravje so se na slovenskem trgu utrdile s kakovostno in pestro ponudbo, ki sega od dekorativne kozmetike, parfumerije, izdelkov za osebno nego in zdrave prehrane do sanitetnega materiala, čistil ter izbrane ponudbe knjig. Ponudbo nenehno izboljšujemo v skladu s sodobnimi trendi, ki izhajajo iz zdravega načina življenja, kamor sodi tudi nenehno izobraževanje zaposlenih. Tako so ob pestri izbiri izdelkov stranke deležne tudi prijaznega in strokovnega svetovanja.

Prenovljena drogerija Lepota in zdravje v Mariboru bo za kupce odprta od ponedeljka do petka od 7.30 do 20. ure, ob sobotah od 7.30 do 14. ure, ob nedeljah je drogerija zaprta.

< Nazaj

Ostale novice

  • 17

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več