Zaključena prenova trgovskega centra Radvanje

V petek, 3. avgusta, smo ob 8. uri odprli prenovljeno restavracijo Tuš v svojem trgovskem centru v Radvanju.

V petek, 3. avgusta, smo ob 8. uri odprli prenovljeno restavracijo Tuš v svojem trgovskem centru v Radvanju. V prenovo in posodobitev restavracije, ki je trajala le slaba dva meseca, smo vložili 300.000 evrov. Skupaj z razširitvijo celotnega objekta, ki smo jo zaključili že konec lanskega septembra, pa smo v prenovo vložili skoraj 5,5 mio evrov.

Aleksander Svetelšek, generalni direktor Skupine Tuš, je o prenovi povedal: ˝S prenovo smo poskrbeli tako za preureditev in novo opremo jedilnice, ki bo gostom s prijetnejšim ambientom nudila sedaj še večje udobje, kot tudi za posodobitev kuhinje, v kateri smo izboljšali pogoje dela za naše zaposlene in s tem vplivali na kvaliteto ponudbe naše restavracije.˝

Restavracija, ki na mariborskem področju zaokrožuje Tuševo kulinarično ponudbo še z restavracijama na Pobrežju in v Studencih, bo tudi po prenovi ponujala številne tople malice in menije a la cart. Odprta bo od ponedeljka do sobote od 8. do 20. ure, v nedeljo pa bodo gostom na voljo med 8. in 12. uro. Ob otvoritvi smo v Tušu pripravili tudi posebno akcijsko ponudbo s številnimi kulinaričnimi presenečenji in ugodnostmi, ki bodo zadovoljili še tako zahtevne goste.

< Nazaj

Ostale novice