Zaključena prenova trgovskega centra Radvanje

V petek, 3. avgusta, smo ob 8. uri odprli prenovljeno restavracijo Tuš v svojem trgovskem centru v Radvanju.

V petek, 3. avgusta, smo ob 8. uri odprli prenovljeno restavracijo Tuš v svojem trgovskem centru v Radvanju. V prenovo in posodobitev restavracije, ki je trajala le slaba dva meseca, smo vložili 300.000 evrov. Skupaj z razširitvijo celotnega objekta, ki smo jo zaključili že konec lanskega septembra, pa smo v prenovo vložili skoraj 5,5 mio evrov.

Aleksander Svetelšek, generalni direktor Skupine Tuš, je o prenovi povedal: ˝S prenovo smo poskrbeli tako za preureditev in novo opremo jedilnice, ki bo gostom s prijetnejšim ambientom nudila sedaj še večje udobje, kot tudi za posodobitev kuhinje, v kateri smo izboljšali pogoje dela za naše zaposlene in s tem vplivali na kvaliteto ponudbe naše restavracije.˝

Restavracija, ki na mariborskem področju zaokrožuje Tuševo kulinarično ponudbo še z restavracijama na Pobrežju in v Studencih, bo tudi po prenovi ponujala številne tople malice in menije a la cart. Odprta bo od ponedeljka do sobote od 8. do 20. ure, v nedeljo pa bodo gostom na voljo med 8. in 12. uro. Ob otvoritvi smo v Tušu pripravili tudi posebno akcijsko ponudbo s številnimi kulinaričnimi presenečenji in ugodnostmi, ki bodo zadovoljili še tako zahtevne goste.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več