Zaključena prenova trgovskega centra Radvanje

V petek, 3. avgusta, smo ob 8. uri odprli prenovljeno restavracijo Tuš v svojem trgovskem centru v Radvanju.

V petek, 3. avgusta, smo ob 8. uri odprli prenovljeno restavracijo Tuš v svojem trgovskem centru v Radvanju. V prenovo in posodobitev restavracije, ki je trajala le slaba dva meseca, smo vložili 300.000 evrov. Skupaj z razširitvijo celotnega objekta, ki smo jo zaključili že konec lanskega septembra, pa smo v prenovo vložili skoraj 5,5 mio evrov.

Aleksander Svetelšek, generalni direktor Skupine Tuš, je o prenovi povedal: ˝S prenovo smo poskrbeli tako za preureditev in novo opremo jedilnice, ki bo gostom s prijetnejšim ambientom nudila sedaj še večje udobje, kot tudi za posodobitev kuhinje, v kateri smo izboljšali pogoje dela za naše zaposlene in s tem vplivali na kvaliteto ponudbe naše restavracije.˝

Restavracija, ki na mariborskem področju zaokrožuje Tuševo kulinarično ponudbo še z restavracijama na Pobrežju in v Studencih, bo tudi po prenovi ponujala številne tople malice in menije a la cart. Odprta bo od ponedeljka do sobote od 8. do 20. ure, v nedeljo pa bodo gostom na voljo med 8. in 12. uro. Ob otvoritvi smo v Tušu pripravili tudi posebno akcijsko ponudbo s številnimi kulinaričnimi presenečenji in ugodnostmi, ki bodo zadovoljili še tako zahtevne goste.

< Nazaj

Ostale novice

  • 17

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več