Zadovoljni? Sicer vam vrnemo denar!

Garancija kakovosti je zaveza, ki jo v trgovinah Tuš uvajamo z današnjim dnem.

Garancija kakovosti je zaveza, ki jo v trgovinah Tuš uvajamo z današnjim dnem. Slogan ˝Zadovoljni? Sicer vam vrnemo denar!˝ bo korenito spremenil odnos kupec – trgovec, saj v vseh trgovinah Tuš od danes dalje za kakovost in svežino ponudbe jamčijo z vračilom denarja.

Kakovost je subjektivne narave, zato odloča o njej zadovoljstvo kupca. Če torej kupec z izdelkom, kupljenim v trgovinah Tuš, ni zadovoljen, ga lahko prinese nazaj. Ne da bi mu bilo treba podajati razloge, mu bodo kupnino za izdelek na blagajni vrnili.

Drznost te zaveze prekaša prakse najboljših svetovnih trgovcev, njen temelj pa so procesne in sistemske inovacije, ki jih v Tušu uvajamo na vsakem koraku od dnevne sveže dobave, skladiščenja in prodaje njihovega blaga. Lastna skladišča svežih izdelkov, robotizacija skladiščenja in optimizacija logističnih kanalov pa so le nekatere od izboljšav, na katerih temelji naša za slovensko tržišče tako inovativna zaveza.

˝Vedno boljši˝, je tako slogan, ki podjetje Tuš vodi v nenehne izboljšave. Garancija kakovosti pa najnovejši v vrsti ukrepov in izboljšav, ki jih v trgovinah Tuš uvajamo za večanje zadovoljstva svojih kupcev.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.