Zadovoljni? Sicer vam vrnemo denar!

Garancija kakovosti je zaveza, ki jo v trgovinah Tuš uvajamo z današnjim dnem.

Garancija kakovosti je zaveza, ki jo v trgovinah Tuš uvajamo z današnjim dnem. Slogan ˝Zadovoljni? Sicer vam vrnemo denar!˝ bo korenito spremenil odnos kupec – trgovec, saj v vseh trgovinah Tuš od danes dalje za kakovost in svežino ponudbe jamčijo z vračilom denarja.

Kakovost je subjektivne narave, zato odloča o njej zadovoljstvo kupca. Če torej kupec z izdelkom, kupljenim v trgovinah Tuš, ni zadovoljen, ga lahko prinese nazaj. Ne da bi mu bilo treba podajati razloge, mu bodo kupnino za izdelek na blagajni vrnili.

Drznost te zaveze prekaša prakse najboljših svetovnih trgovcev, njen temelj pa so procesne in sistemske inovacije, ki jih v Tušu uvajamo na vsakem koraku od dnevne sveže dobave, skladiščenja in prodaje njihovega blaga. Lastna skladišča svežih izdelkov, robotizacija skladiščenja in optimizacija logističnih kanalov pa so le nekatere od izboljšav, na katerih temelji naša za slovensko tržišče tako inovativna zaveza.

˝Vedno boljši˝, je tako slogan, ki podjetje Tuš vodi v nenehne izboljšave. Garancija kakovosti pa najnovejši v vrsti ukrepov in izboljšav, ki jih v trgovinah Tuš uvajamo za večanje zadovoljstva svojih kupcev.

< Nazaj

Ostale novice