Zadovoljni? Sicer vam vrnemo denar!

Garancija kakovosti je zaveza, ki jo v trgovinah Tuš uvajamo z današnjim dnem.

Garancija kakovosti je zaveza, ki jo v trgovinah Tuš uvajamo z današnjim dnem. Slogan ˝Zadovoljni? Sicer vam vrnemo denar!˝ bo korenito spremenil odnos kupec – trgovec, saj v vseh trgovinah Tuš od danes dalje za kakovost in svežino ponudbe jamčijo z vračilom denarja.

Kakovost je subjektivne narave, zato odloča o njej zadovoljstvo kupca. Če torej kupec z izdelkom, kupljenim v trgovinah Tuš, ni zadovoljen, ga lahko prinese nazaj. Ne da bi mu bilo treba podajati razloge, mu bodo kupnino za izdelek na blagajni vrnili.

Drznost te zaveze prekaša prakse najboljših svetovnih trgovcev, njen temelj pa so procesne in sistemske inovacije, ki jih v Tušu uvajamo na vsakem koraku od dnevne sveže dobave, skladiščenja in prodaje njihovega blaga. Lastna skladišča svežih izdelkov, robotizacija skladiščenja in optimizacija logističnih kanalov pa so le nekatere od izboljšav, na katerih temelji naša za slovensko tržišče tako inovativna zaveza.

˝Vedno boljši˝, je tako slogan, ki podjetje Tuš vodi v nenehne izboljšave. Garancija kakovosti pa najnovejši v vrsti ukrepov in izboljšav, ki jih v trgovinah Tuš uvajamo za večanje zadovoljstva svojih kupcev.

< Nazaj

Ostale novice

  • 17

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več