Zadnje oktobrske filmske premiere: glasbena komedija Footloose, akcija Jelklena moč in grozljivka Stvor

V Planetih Tuš se bo oktober končal s tremi premierami. Na velika platna prihajajo žanrsko različni filmi – akcijska drama Jeklena moč, glasbena komedija Footloose in grozljivka Stvor. Na lestvico najbolj gledanih filmov minulega vikenda so se uvrstile vse štiri premiere prejšnjega tedna, najbolj gledani film pa je postal Winx Club: Čarobna pustolovščina. V predprazničnem duhu bodo v soboto v Disco Planetih potekale strašljive in vroče Halloween zabave, v petek pa se bo predpraznično ogrevanje začelo s priljubljenimi dj-i.

Oktober se bo v kinih Planetov Tuš zaključil s kino premierami, akcijske drame Jeklena moč, glasbene komedije Footloose in grozljivke Stvor, ki bo ta teden že na ogled v Celju in Mariboru, kasneje pa še v ostalih Planetih. V Stvoru ameriška znanstvena ekspedicija na Antarktiki naleti na neznano vesoljsko ladjo, odločijo se za vrtanje ledene površine, kar osvobodi v led ujeti organizem in sproži vrsto grozljivih incidentov. V Jekleni moči bo Hugh Jackman nastopil v vlogi bivšega profesionalnega boksarja Charlieja Kentona, ki združi moči s svojim odtujenim, 13-letnim sinom Maxom (Dakota Goyo) in postane trener ogromnega robota, ki bo nastopil na tekmovanju Real Steel World Championship. Kot zadnja novost meseca pa na velika platna prihaja glasbena komedija Footloose, v kateri se mestni najstnik Ren preseli v manjše mesto, kjer sta popularna glasba in ples prepovedana. Šele ko se začne videvati s hčerjo pridigarja in organizira maturantski ples, spozna, da se za prepovedjo plesa skriva več, kot je mislil.

V Planetu Tuš Kranj poteka Filmsko gledališče, ki ponuja filme za sladokusce in ljubitelje neodvisne evropske produkcije. V četrtek bodo na ogled postavili koprodukcijski film Neke druge zgodbe, kjer so moči združili hrvaški, srbski, bosanski, makedonski in slovenski režiserji. V filmu pet žensk iz petih držav razkriva zgodbe in z njimi utrip družbenih dogajanj v državah na ozemlju nekdanje Jugoslavije. Filmske pripovedi so osredotočene na mlade generacije, njihove dileme, dvome, upanje in odnos do aktualnih problemov.

Minuli vikend je Planete Tuš obiskalo 16.466 gledalcev. Najbolj gledani film je postala novost preteklega tedna – Winx Club: Čarobna pustolovščina, ki je na drugo mesto izrinila več tednov zapored najbolj gledani film Johnny English 2, ki je pristal na drugem mestu. Tretja je še ena novost minulega tedna, akcijska pustolovščina Trije mušketirji 3D. Lestvico zaključujeta še dve novosti prejšnjega četrtka – grozljivka Paranormalno 3 in akcijski triler Kužna nevarnost.

Skupaj vseh kino obiskovalcev: 16.466

Lestvica prvih pet najbolj gledanih filmov (14. – 16. 10.):
1. Winx Club: Čarobna pustolovščina 5.261
2. Johnny English 2 2.160
3. Trije mušketirji 3D 2.029
4. Paranormalno 3 1.739
5. Kužna nevarnost 1.305

Disco Planeti bodo v zadnji oktobrski vikend stopili s Trendy Fridays zabavami s priljubljenimi dj-i, sobota pa bo popolnoma praznično začarana. V Kopru se obeta ScD Halloween party, v Kranju Hitov Halloween party, v Celju Fantasyjev Halloween party, v Mariboru pa Halloween party z Radiem Center.

Podrobnejše opise posameznih filmov in dogodkov ter morebitne spremembe lahko najdete na www.planet-tus.si.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.