Začenjamo gradnjo Planeta Tuš v Mariboru

V zgodnji jeseni bomo začeli z uresničevanjem projekta izgradnje novega Planeta Tuš na Studencih v Mariboru.

Začenjamo gradnjo Planeta Tuš v Mariboru V zgodnji jeseni bomo začeli z uresničevanjem projekta izgradnje novega Planeta Tuš na Studencih v Mariboru. Podjetje je že pridobilo vsa potrebna dovoljenja za veliki projekt, ki se bo med drugim ponašal tudi z največjo kinodvorano v Sloveniji. Imela bo namreč več kot 500 sedežev.

Mariborski Planet Tuš bo v vseh ozirih predstavljal bistveno dopolnitev mariborske storitvene industrije. V njegovem okrilju bo namreč 16.000 kvadratnih metrov uporabnih površin. Filmske predstave se bodo odvijale v osmih kinodvoranah, kjer bo skupno dva tisoč sedežev. Vse dvorane bodo opremljene z najsodobnejšo tehniko na področju slike in zvoka. Ob mariborskem Planetu Tuš bo še 600 parkirnih mest, hipermarket Tuš pa bo tudi najsodobnejši ponudnik široke palete blaga.

S tem pa se spisek ponudbe, ki jo bo Planet Tuš v Mariboru predstavljal v obliki velikega trgovskega, gostinskega in zabaviščnega velemesta, še ne konča. Na Studencih bo namreč tudi večstezno rekreacijsko središče za bowling, ki ga bodo dopolnjevali še biljardni prostori. »Tako bo Planet Tuš v Mariboru v vseh ozirih zadostil naše strateške usmeritve, po katerih ljudem poleg ugodnih nakupov omogočimo tudi celovito preživljanje prostega časa, sprostitev in zabavo,« je ob napovedi gradnje Planeta Tuš v Mariboru poudaril Aleksander Svetelšek, direktor našega podjetja. Dodal je, da ob snovanju tega trgovsko zabaviščnega središča nismo pozabili na najmlajše obiskovalce, zato jim bomo namenili veliko igralnih površin in drugih zanimivosti.

»Za celotni Planet Tuš v Mariboru smo rezervirali nekaj več kot 4 milijarde tolarjev investicijskega potenciala, gradnja, ki se bo začela letos jeseni, pa bo končana predvidoma sredi naslednjega leta. Terminski načrt namreč predvideva, da bomo za izgradnjo Planeta Tuš v Mariboru, ob celovitem obvladovanju vseh organizacijskih in logističnih opravil, potrebovali osem mesecev.

V Planetu Tuš v Mariboru bomo del trgovskih potencialov namenili tudi prihodnjim najemnikom posameznih lokalov, bodisi za popestritev trgovske ponudbe bodisi za gostinsko ponudbo ali druge storitve, ki se lahko vključujejo v že preverjeni koncept delovanja Planeta Tuš v Celju.

Letos smo v Mariboru že začeli z intenzivnim investicijskim ciklusom. Na Pobrežju namreč zaključujemo prenovo svojega supermarketa in tako razširjamo njegovo površino in ponudbo. Prodajni prostor se bo namreč od 1400 povečal na 1800 kvadratnih metrov. V načrtu je skorajšnja razširitev in posodobitev supermarketa Tuš v Radvanju. Tukaj bomo prodajne površine povečali na 2 tisoč kvadratnih metrov, hkrati pa razširili parkirišče še za novih 200 parkirnih mest.

Dodatne informacije:
Leonida Pevec
odnosi z javnostmi podjetja Engrotuš
tel. 03 424 11 32
fax. 03 424 12 80
e-mail: leonida.pevec@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več

  • 8

    Prisluhnil smo željam kupcev in prenovil izjemno priljubljen lokalni market, ki ponuja najsodobnejšo, priročno nakupovanje v trajnostno opremljenem ambientu z razširjeno ponudbo svežih izdelkov.