Začenja se štirinajstdnevno praznovanje v Planetu Tuš Novo mesto

Planet Tuš Novo mesto praznuje 3. septembra že svoj drugi rojstni dan. Zato smo, kakor je že v navadi, pripravili kar 14-dnevno praznovanje.

Planet Tuš Novo mesto praznuje 3. septembra že svoj drugi rojstni dan. Zato smo, kakor je že v navadi, pripravili kar 14-dnevno praznovanje.

Od 29. avgusta pa vse do 11. septembra bodo na Radiu Krka potekale številne nagradne igre, v katerih si lahko z malo sreče priigrate brezplačne vstopnice za kino, biljard, cocktaile v Planet baru in še mnogo drugega. Za vse ljubitelje filma smo v Tušu pripravili tudi posebno ugodnost, kino predstave si boste namreč celih štirinajst dni lahko ogledali le za 600 tolarjev.

Ob dobri hrani in pijači se boste lahko poveselili tudi na različnih koncertih. V četrtek, 1. septembra, bo ob 20. uri nastopila nekdanja Foxica Tanja Žagar. V petek, 2. septembra, prav tako ob 20. uri bomo lahko občudovali pevske talente dolgonoge Rebeke Dremelj.

V soboto, 3. septembra, pa bo praznovanje doseglo svoj vrhunec. Na veliki rojstnodnevni zabavi, ki bo trajala od 9:30 pa vse do 11:30 ure, bo goste pričakal bogat zabavni program, številne degustacije in seveda torta velikanka. V večernih urah pa se bo z nastopom hrvaške skupine Karma zgodil pravi ´Zemljotres´, ta na srečo ne bo naredil nobene materialne škode, a bo dodobra pretresel vse željne plesa, petja in dobre zabave.

Dodatne informacije:
Leonida Pevec
odnosi z javnostmi podjetja Engrotuš
tel. 03 424 11 32
fax. 03 424 12 80
e-mail: leonida.pevec@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • V Tušu se zavedamo velike izpostavljenosti zdravstvenih delavcev v času epidemije COVID. V zahvalo za njihov trud, čas in požrtvovalnost v težkih pogojih dela smo darovali pakete z dobrotami Tuš izdelkov.

  • 15

    V Tušu ponosno stopamo v 18. leto dobrodelnega projekta Pričarajmo nasmeh. Letos bomo morske počitnice ob pomoči partnerjev in kupcev omogočili 250 otrokom iz socialno ogroženih družin iz vse Slovenije. Otroci bodo v Mladinskem letovišču in zdravilišču Rdečega križa Slovenije na Debelem rtiču preživeli teden dni, poln brezskrbnih morskih radostih, … Več

  • 11

    V Tušu smo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja v Petrovčah odprli nov market. Prebivalcem v Savinjski dolini je zdaj čisto blizu doma na voljo market za priročne, vsakodnevne nakupe, kjer najdejo vse za dom in gospodinjstvo.