Zabavno športna prireditev in sejem opreme za vse ljubitelje gorskega kolesarstva

>>Spreten kolesar, spretna kolesarka<< v Planetu Tuš Celje

V soboto, 22. maja 2004, bo Planet Tuš Celje prizorišče zanimive zabavno – športne prireditve z nazivom »Spreten kolesar, spretna kolesarka«. Vsi mladi ljubitelji gorskega kolesarstva se bodo lahko na Planetovi strehi, med 10. in 19. uro, preizkusili v vse bolj priljubljenem gorskem kolesarjenju ter svoje sposobnosti dokazali na pripravljenem spretnostnem poligonu. Prireditev bo spremljal sejem nove in rabljene kolesarske opreme, obiskovalcem pa bodo vešči kolesarji na atraktiven način predstavili tudi novo kolesarsko disciplino »trial«.

V kolesarskih preizkušnjah bodo lahko tekmovali otroci in mladostniki do 16. leta starosti, ki bodo v Planet Tuš Celje prišli v spremstvu staršev. Opremo (kolo in čelada) si bodo lahko tekmovalci izposodili kar na prizorišču dogajanja. Najbolj spretni kolesarji bodo za svoje dosežke prejeli nagrade, ki jih bo tekmovalna komisija podeljevala vsaki dve uri in sicer ob 12., 14., 16. ter 18. uri. Ob koncu prireditve organizatorji za obiskovalce pripravljajo tudi posebno spretnostno tekmovanje.

Dodatne informacije:
Leonida PEVEC
tel.: 03 424 11 32
leonida.pevec@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.