Zabavno športna prireditev in sejem opreme za vse ljubitelje gorskega kolesarstva

>>Spreten kolesar, spretna kolesarka<< v Planetu Tuš Celje

V soboto, 22. maja 2004, bo Planet Tuš Celje prizorišče zanimive zabavno – športne prireditve z nazivom »Spreten kolesar, spretna kolesarka«. Vsi mladi ljubitelji gorskega kolesarstva se bodo lahko na Planetovi strehi, med 10. in 19. uro, preizkusili v vse bolj priljubljenem gorskem kolesarjenju ter svoje sposobnosti dokazali na pripravljenem spretnostnem poligonu. Prireditev bo spremljal sejem nove in rabljene kolesarske opreme, obiskovalcem pa bodo vešči kolesarji na atraktiven način predstavili tudi novo kolesarsko disciplino »trial«.

V kolesarskih preizkušnjah bodo lahko tekmovali otroci in mladostniki do 16. leta starosti, ki bodo v Planet Tuš Celje prišli v spremstvu staršev. Opremo (kolo in čelada) si bodo lahko tekmovalci izposodili kar na prizorišču dogajanja. Najbolj spretni kolesarji bodo za svoje dosežke prejeli nagrade, ki jih bo tekmovalna komisija podeljevala vsaki dve uri in sicer ob 12., 14., 16. ter 18. uri. Ob koncu prireditve organizatorji za obiskovalce pripravljajo tudi posebno spretnostno tekmovanje.

Dodatne informacije:
Leonida PEVEC
tel.: 03 424 11 32
leonida.pevec@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več