Zabavno športna prireditev in sejem opreme za vse ljubitelje gorskega kolesarstva

>>Spreten kolesar, spretna kolesarka<< v Planetu Tuš Celje

V soboto, 22. maja 2004, bo Planet Tuš Celje prizorišče zanimive zabavno – športne prireditve z nazivom »Spreten kolesar, spretna kolesarka«. Vsi mladi ljubitelji gorskega kolesarstva se bodo lahko na Planetovi strehi, med 10. in 19. uro, preizkusili v vse bolj priljubljenem gorskem kolesarjenju ter svoje sposobnosti dokazali na pripravljenem spretnostnem poligonu. Prireditev bo spremljal sejem nove in rabljene kolesarske opreme, obiskovalcem pa bodo vešči kolesarji na atraktiven način predstavili tudi novo kolesarsko disciplino »trial«.

V kolesarskih preizkušnjah bodo lahko tekmovali otroci in mladostniki do 16. leta starosti, ki bodo v Planet Tuš Celje prišli v spremstvu staršev. Opremo (kolo in čelada) si bodo lahko tekmovalci izposodili kar na prizorišču dogajanja. Najbolj spretni kolesarji bodo za svoje dosežke prejeli nagrade, ki jih bo tekmovalna komisija podeljevala vsaki dve uri in sicer ob 12., 14., 16. ter 18. uri. Ob koncu prireditve organizatorji za obiskovalce pripravljajo tudi posebno spretnostno tekmovanje.

Dodatne informacije:
Leonida PEVEC
tel.: 03 424 11 32
leonida.pevec@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Na letošnji podelitvi priznanj 100 najboljšim kuharskih mojstrom na svetu The Best Chef Awards, ki je potekala v Amsterdamu, je slaščičarska mojstrica Maša Salopek iz Hiše Franko v svoji kategoriji osvojila prvo mesto in tako postala najboljša slaščičarka na svetu.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.