Zabava s teamom s paške plaže v Zrčah – Exclusive Papaya Club Party

V četrtek, 4. februarja, bosta v Tuševih kinematografih na sporedu novi premieri, triler Drugi moški in romantična komična drama Kje sta Morganova?.

V četrtek, 4. februarja, bosta v Tuševih kinematografih na sporedu novi premieri, triler Drugi moški in romantična komična drama Kje sta Morganova?. Med pestro ponudbo trenutno vrtečih se filmov je v minulem tednu obiskovalce najbolj prepričala filmska novost Alvin in veverički, ki so po dolgem času s prvega mesta izrinili svetovno uspešnico Avatar. V Planetih Tuš se že pripravljamo tudi na praznik zaljubljencev. Valentinovo dogajanje bo napovedala romantična komična drama Valentinovo z zvezdniško igralsko zasedbo, za dodatno mero romantike pa bodo poskrbeli koncerti Jana Plestenjaka v Celju, Danijele v Mariboru in Dražena Zečića v Kranju.

Zgodba o maščevanju vdovca, ki se sprevrže v iskanje skrivnega ljubimca pokojne žene, je prva od premier, ki bo na filmska platna Planetov Tuš prišla ta četrtek, 4. februarja. Napeto zgodbo trilerja Drugi moški sta odlično odigrala Antonio Banderas in Liam Neeson. Drugi, premierno prikazani film bo romantična komična drama Kje sta Morganova?, ki govori o odtujenem paru iz New Yorka. Ker sta Hugh Grant in Sarah Jessica Parker, ki sta odigrala glavni vlogi, priči umora, ju preselijo na podeželje, kjer sta prisiljena preživeti čas drug z drugim. Tretja premiera ta teden pa je akcijski triler Igričar, z Gerardom Butlerjem v glavni vlogi. Zgodba se odvija v bližnji prihodnosti, ko poteka najbolj priljubljena računalniška strelska igra s pomočjo zapornikov, obsojenih na smrtno kazen.

Alvin in veverički 2 so ta vikend s skoraj 8.500 gledalci prehiteli domišljijski akcijski spektakel Avatar, ki je na najvišjem mestu vztrajal kar sedem tednov, ta vikend pa si ga je ogledalo več kot 3.400 gledalcev. Na tretjem mestu sledi premiera preteklega tedna Možje, ki strmijo v koze z več kot 1.190 gledalci. Na četrtem in petem mestu pa sta po tem vikendu komična drama V zraku in akcijska pustolovska drama Knjiga odrešitve. Minuli konec tedna je v naše kinodvorane filmska ponudba privabila skupaj kar več kot 16.800 obiskovalcev.

Poleg pestre ponudbe filmov bo naslednji vikend v Planetih Tuš zaznamovalo tudi zanimivo dogajanje na plesiščih ob bowlingih. V Mariboru bo v petek, 5. februarja, Exclusive Papaya Club Party, kjer bo za sodobne klubske ritme z vonjem po morju poskrbela ekipa s plaže Zrče z otoka Paga. »Mi smo nazaj tretjič zabava« se bo v petek odvila v kranjskem Planetu, ko bodo za odlično dance glasbo poskrbeli Simon na poskok, Nik in Lady Aysha. V soboto bosta v Kranju za Ritem Planeta s pop, r’n’b’, in house uspešnicami poskrbela Lady Aysha, Errik DJ. V Celjskem Planetu Tuš bo v petek Oldies Goldies v ritmih 70., 80. in 90, v soboto pa bodo za zlata leta dance glasbe poskrbeli Simon na poskok, Nik in Martini.

V Planetih Tuš se že pripravljamo na praznik zaljubljencev, valentinovo. Romantično dogajanje bo v Planetih Tuš napovedala svečana premiera romantično komične drame Valentinovo z zvezdniško igralsko zasedbo Julie Roberts, Jessice Alba, Ashtona Kutcherja, Anne Hathaway, Jessice Biel in Jennifer Garner. Ker je po slovenskem izročilu dan zaljubljencev Gregorjevo šele sredi marca, se romantično vzdušje v Planetih Tuš vsekakor ne bo končalo sredi februarja. V petek, 19. februarja, bo tako v celjskem Planetu za romantiko poskrbel nepozabni Jan Plestenjak, v Planetu Tuš Kranj popularni hrvaški pevec Dražen Zečić, v Planetu Tuš Maribor pa vedno romantična Danijela.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.