Za najmlajše se veseli december v trgovinah Tuš že pričenja

V trgovinah Tuš bomo v okviru dobrodelne prednovoletne akcije v teku meseca decembra obdarovali kar 10.000 otrok po vsej Sloveniji. Zanje bomo od 2. do 23. decembra v svojih trgovinah priredili številne sprejeme Miklavža in Božička.

V trgovinah Tuš bomo v okviru dobrodelne prednovoletne akcije v teku meseca decembra obdarovali kar 10.000 otrok po vsej Sloveniji. Zanje bomo od 2. do 23. decembra v svojih trgovinah priredili številne sprejeme Miklavža in Božička. Prvi bodo Miklavža in njegovo spremstvo dočakali najmlajši iz Jesenic, Krškega in Logatca, in sicer 2. decembra ob 17. uri v naših supermarketih.

Aleksander Svetelšek, direktor družbe, je ob tem povedal: ˝Skrb za kakovost življenja skupnosti, v katerih delujemo, predvsem pa skrb za dobro otrok, predstavlja eno najpomembnejših vodil družbe Tuš. Ker se zavedamo, da vsi otroci nimajo možnosti doživeti čarobnosti prednovoletnega časa, smo se odločili, da se zanje še posebej potrudimo. Pripravili smo predpraznična obdarovanja, ki naj naše najmlajše popeljejo v najlepši čas leta, čas obdarovanja in veselja.˝

Svojo družbeno odgovornost in humanitarno naravnanost radi dokazujemo skozi vse leto. Številne prireditve, zabavne dogodke, ustvarjalne delavnice in humanitarne projekte pa posvečamo predvsem otrokom. Tako smo v letošnjem letu poleg drugih manjših izvedli že dva odmevna humanitarna projekta, namenjena najmlajšim. V prvi polovici leta smo tako uredili prijetno urejene delovne kotičke v 15-ih knjižnicah po vsej Sloveniji. Poleti pa smo na letovanje odpeljali kar 1000 otrok iz socialno ogroženih družin.

Dodatne informacije:
Leonida Pevec,
odnosi z javnostmi podjetja Engrotuš
Tel. 03 424 11 32,
fax. 03 424 12 80,
e-mail: leonida.pevec@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice