Z RTV Slovenijo sodelujemo v dobrodelni akciji za socialno ogroženo družino

Med 24. in 28. oktobrom se pri blagajni supermarkerta v Planetu Tuš Celje nahajajo nakupovalni vozički, v katere lahko obiskovalci centra darujejo izdelke za družino v stiski

Pri Tušu svojo humanitarno naravnanost znova dokazujemo s sodelovanjem v še eni dobrodelni akciji. V sodelovanju s televizijsko oddajo Tednik, na RTV Slovenija, smo priskočili na pomoč socialno ogroženi družini iz Hrastnika. Med 24. in 28. oktobrom, smo v ta namen pri blagajnah Supermarketa Tuš, v Planetu Tuš Celje, postavili posebej označene nakupovalne vozičke, v katere lahko obiskovalci trgovskega centra darujejo prehrambne izdelke in druge kupljene potrebščine, ki jih bodo ob koncu akcije podarili izbrani družini. Zbran izkupiček in zaključek akcije bo v četrtek, 30. oktobra, v Tedniku, predstavil tudi voditelj oddaje Janko Šopar.

Vse zbrane izdelke bo prejela družina Sačiri iz Hrastnika. V petčlanski družini, ki jo je pomagal izbrati Center za socialno delo Hrastnik, so mama Zvonka in štirje otroci. Pred kratkim so ostali sami, dodatne skrbi pa jim povzroča tudi mamina brezposelnost. Ker sami iz stiske ne najdejo izhoda, smo jim pri Tušu z veseljem priskočili na pomoč.

Dodatne informacije:
Leonida PINTER
tel.: 03 424 11 32
leonida.pinter@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice