Z otvoritvijo v Kozini zaključujemo serijo investicij v letu 2007

Jutri bo v Poslovno-trgovskem centru na Kozini svoja vrata odprl Tušev supermarket z več kot 1.000 m2 prodajnih površin in s 116 parkirnimi mesti.

Jutri bo v Poslovno-trgovskem centru na Kozini svoja vrata odprl Tušev supermarket z več kot 1.000 m2 prodajnih površin in s 116 parkirnimi mesti. V neposredni bližini, na Bazoviški 18, pa bo istočasno pričel z obratovanjem še bencinski servis Tuš Oil s šestimi točilnimi mesti. Skupna vrednost naše investicije znaša 4,46 milijona evrov, z njo pa smo na novo odprli kar 38 delovnih mest. Ob slavnostni otvoritvi smo pripravili pestro otvoritveno dogajanje, občini Hrpelje-Kozina pa bodo predali donacijski ček v vrednosti 2.000 evrov, s katerimi so prispevali k nakupu dvigala za desetletnega paraplegika Elvisa Mihaliča.

Obstoječi Tuš market Kozina na Mestnem trgu 8 bo danes zaprl svoja vrata, že jutri pa bodo kupci lahko vstopili v nov Tušev supermarket, s katerim zaključujemo letošnjo serijo investicij. Nahaja se v širšem Poslovno-trgovskem centru Godina na Bazoviški ulici 16, kjer bo kupcem na bogato založenih oddelkih mesnice, sadja in zelenjave, kruha in pekovskega peciva ter delikatese ponudil pester nabor živilskih in neživilskih izdelkov, za udobje v trgovini pa bo zanje skrbelo 34 novo zaposlenih. Zaradi sistema lastne dopeke bo ves dan na voljo sveže pečen kruh, prav tako pa bodo na voljo dnevno sveže pečeni mesni izdelki. Pester neživilski segment bo ponujal izdelke za dom, tekstil, gospodinjske aparate in pripomočke ter številne druge izdelke. Za dodatno udobje kupcev smo v Tušu zagotovili tudi 116 parkirnih mest, kupci pa ga lahko obiščejo vsak dan v tednu, in sicer od ponedeljka do sobote od 8:00 do 20:00 ure ter ob nedeljah od 8:00 do 12:00 ure. Vrednost investicije znaša dobre 3 milijone evrov.

Gradbeno podjetje Godina d.o.o. iz Kozine je zgradilo tudi bencinski servis Tuš Oil. Ta bo na 124 m2 voznikom ponujal šest točilnih mest, v mini marketu pa pester nabor izdelkov za varno vožnjo ter vzdrževanje vozil. V novem Tuševem bencinskem servisu, ki bo odprt od ponedeljka do sobote od 6:00 do 22:00 ure ter ob nedeljah od 8:00 do 20:00 ure, bo kupcem na voljo tudi plin v jeklenkah. Vrednost investicije znaša 1,4 milijona evrov, z njo pa bomo odprli štiri nova delovna mesta.

Aleksander Svetelšek, generalni direktor Skupine Tuš, je o najnovejši investiciji povedal: »Meščanke in meščani Kozine nas že poznajo in nam zaupajo. Sedaj smo svojo storitev nadgradili z najsodobnejšim Tuševim supermarketom po meri najzahtevnejših kupcev. V njem so zbrani rezultati naših prizadevanj, da dvignemo standarde kakovosti na vseh poslovnih področjih skupine Tuš. Svojo storitev v Kozini pa smo obogatili še z bencinskim servisom, kjer bodo naši zvesti kupci točili gorivo ugodneje.«

Ob otvoritvi v Kozini smo se že tradicionalno zahvalili lokalni skupnosti za prijazen sprejem medse ter tako občini Hrpelje-Kozina donirali 2.000 evrov. S temi sredstvi smo v Tušu prispevali k nakupu dvigala za Elvisa Mihaliča iz Hrpelj, desetletnega invalida na vozičku.

Jutrišnje odprtje novega supermarketa in bencinskega servisa bo spremljalo pestro otvoritveno dogajanje. Obiskovalce bo pozdravila pihalna godba KUD Sežana, po svečanemu prerezu otvoritvenega traku in predaji donacijskega čeka pa bo vse prisotne ob zvokih harmonike zabaval Robert Goter. Obiskovalci se bodo lahko okrepčali z bogračem, za katerega so naši kuharji prejeli številna kulinarična priznanja, poizkusili pa bodo lahko tudi izdelke naših priznanih dobaviteljev. Najmlajše bo s svojimi umetnijami iz balonov zabaval čarodej Jole Cole, ob 16.30 pa jih bo obiskal tudi božiček. Vsi obiskovalci se bodo lahko preizkusili v nagradnih igrah s privlačnimi in bogatimi nagradami, ob 17. uri pa jih čaka vrhunec dogajanja z nastopom skupine Atomik Harmonik.

< Nazaj

Ostale novice