Z novo Restavracijo Tuš v Kranju bogatejša kulinarična ponudba

  • 3

V Planetu Tuš Kranj je svoja vrata odprla nova Restavracija Tuš, ki v ospredje postavlja želje gostov in sodobne kulinarične smernice.

Sodobna Restavracija Tuš svojim gostom ponuja možnost, da si sami sestavijo svoj meni, ki ustreza njihovemu trenutnemu razpoloženju in žejam. Po svojem okusu lahko tako zadovoljijo potrebo po hitrem, a hkrati tudi kakovostnem obroku, ali počasi uživajo v kulinaričnih dobrotah. Izbirajo lahko med pestro ponudbo juh in okusnih enolončnic, sestavijo solato iz bogato obloženega solatnega bara, ki jo odlično izpopolnijo z različnimi prelivi, si postrežejo v sadnem baru s svežim in izberejo svež naravni sok ali tortico iz vitrine. Tuševi kuharji dodatno skrbijo za pripravo dnevno svežih malic in kosil, pa tudi okusnih pic za vse, ki jim primanjkuje časa in pričakujejo hitro pripravljen polnovredni obrok.

 

Pri oblikovanju dnevno sveže ponudbe v Tušu ostajajo zvesti predvsem lokalnim dobaviteljem in pridelovalcem hrane. Tako obiskovalcem zagotavljajo preverjeno kakovost po dostopnih cenah, saj so dnevni meniji, ki jih obiskovalci lahko redno preverjajo tudi na Tuševi spletni strani, na voljo že od 3,90 € dalje. Delovni čas Restavracije Tuš Kranj je od ponedeljka do sobote, od 9. do 20. ure.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.